Creatieve berichten over naaien

Lancering van Le Maison Victor en afsluitende modeshow tijdens de Vintage markt

maisonEr is een nieuw Zelfmaakmodeblad op de Nederlandse markt vanuit België Le Maison Victor,

Het blad is een mooie aanvulling op wat er zoal te krijgen aan zelfmaakmodebladen (Burda, Knipmode, etc) het leuke is dat hier volwassen- en kinderpatronen in staan met een volledig geïllustreerde beschrijving met de mogelijkheid online een instructiefilmpje te kopen om het nog beter te begrijpen. Over die filmpjes heb ik een beetje gemengde gevoelens omdat ik ze samen met mijn broertje samen mocht maken! Maar helaas hebben ze iemand anders gekozen 🙁 Desalniettemin ben ik nog steeds enthousiast over het blad en vind het ontzettend leuk dat het in deze lastige tijdschriftentijd toch is gelukt een nieuw blad te maken.

Daarnaast is een leuk element aan het tijdschrift dat het echt een lifestyle-magazine is met naast de kledingpatronen ook andere DIY-onderwerpen zoals haken en breien en andere DIY-onderwerpen.

Heel leuk was ook dat ik was uitgenodigd voor de lancering van het blad in Nederland. Dit werd gehouden ergens in Amsterdam met een kleine presentatie van de bedenkster van het blad, een korte styling workshop van Edith Dohmen en een korte lezing van een dame die mede verantwoordelijk was voor de inrichting van de Chanel-tentoonstelling in Den Haag waar ik een paar blogs terug ook over schreef dus dat was heel leuk en ook veel herhaling! 🙂

De presentatie van Edith Dohmen vond ik het allerleukst zij heeft een eigen blog: http://www.stylehasnosize.com/ zij vertelde haar verhaal wat heel leuk was. Daarna deed ze een korte workshop over styling en wat het beste bij je lichaam past qua vorm en kleur superleuk! Na afloop bedankte ik haar voor de leuke presentatie en complimenteerde ze mij met mijn outfit!

Dit was het outfit wat ik die middag droeg wat ik uiteraard op de B330 heb gemaakt! Uiteraard pas een uur vooraf klaar…. achja ik ken mezelf 🙂

foto

Helaas geen betere foto waar je mij in mijn outfit ziet, ik hoopte op één van de foto’s te staan die ik van de organisatie heb gekregen van de lancering maar helaas 🙁 Dus moeten jullie het met bovenstaande foto doen!

Dit zijn de foto’s die ik heb gekregen zodat jullie een beetje een beeld krijgen van de lancering mét high tea!

 

LMV-Event-11 LMV-Event-10 LMV-Event-7 LMV-Event-6 LMV-Event-5 LMV-Event-4 LMV-Event-2 LMV-Event-1

En het was weer tijd voor de afsluitende modeshow voor de kinderen! Het was even zoeken waar ik het zou doen maar ik heb de perfecte gelegenheid gevonden op de mooiste dag van dit jaar tot nu toe! De show was op zaterdag 29 maart op de Vintage markt georganiseerd door Jansen Vintage een superleuk winkeltje bij mijn atelier in de buurt. Ik wilde het graag samen met een andere ondernemer uit de buurt doen en dit was de perfecte mix! Het was een beetje improviseren maar we hebben het goed opgelost door een pop-up-catwalk neer te rollen van een rode lap> fantastisch! Supertrots op iedereen die me heeft geholpen!!!! En natuurlijk de kinderen het meest voor hun fantastische performance!

IMG_7569 IMG_7573 IMG_7576 IMG_7581 IMG_7592 IMG_7594 IMG_7598  IMG_7609 IMG_7610  IMG_7617  IMG_7621 IMG_7628 IMG_7630 IMG_7633  IMG_7637 IMG_7640 IMG_7641 IMG_7642  IMG_7646 IMG_7650 IMG_7652  IMG_7655 IMG_7660 IMG_7671 IMG_7676  IMG_7684 IMG_7689 IMG_7691 IMG_7694 IMG_7703 IMG_7709

Dus veel zin in de volgende show!!! Deze zal worden gehouden op de Sunday Market in Roest 🙂

 

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam