Creatieve berichten over naaien

Pasen op zijn paarsbest – project #10

mandje10

Mieke van Reeuwijk heeft dit vrolijke tafelset gemaakt:

Gemma van Reeuwijk 2

 

Gemma van Reeuwijk 1

Gemma van Reeuwijk 4

 

 

Mieke schrijft ons:

“Mijn werkwijze: Ben uitgegaan van stof, waaruit ik eieren heb geknipt en daarna op de  placemat, het servet en het bestekzakje heb gestreken. Bij het sevet kwam ik er al snel achter dat ik toch echt een ring moest gebruiken met borduren uit de vrije hand. Bij de placemat heb ik een lichte tussenvulling en achterkant gebruikt en geborduurd met de BSR. Ook heb ik een Edding textielpen gebruik voor accenten. Dit was echt het uitproberen van mijn BERNINA 780. 

Ben benieuwd naar de andere werkstukken!”

Beste Mieke, de tafelset is heel mooi geworden. Een heel fleurig geheel en zo leuk hoe de kip naar de eieren kijkt, zo van: zijn die allemaal van mij?! Heel hartelijk dank voor het meedoen en veel plezier bij het paasontbijt met deze mooie set!

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam