Creatieve berichten over borduren

Pasen op zijn paarsbest – project #15

mandje15

Isabelle Michels schrijft: “Hier zijn dan mijn foto’s van mijn Paas-project.

Bij het begin van het project vond ik in de hoek van een krant een bloem in de juiste kleuren. Ik dacht: die ga ik gebruiken. Bij de kringloop vond ik een glanzende en doorschijnende loper die ik gedeeltelijk heb gebruikt om het geheel een feestelijke tint te geven (had achteraf misschien niet gehoeven maar gedaan is gedaan), en een stukje roze stof. En ik had nog een bijpassend lapje in mijn lappenmand. Jammer vond ik van het garen dat de twee kleuren paars naar mijn idee erg dicht bij elkaar lagen.

Het zijn geworden een middelkleedje (ik wilde de bloem ook een keer groot afbeelden) en twee placemats en verder nog twee eierwarmers in de vorm van een paashaas en een kip. Nee, geen servetten, die worden alleen maar vies en krijg je nooit meer helemaal schoon, die doen we wel van papier. Ik had een broodmandje nog wel kunnen bekleden en een jas voor de thermos maar de stof was op.

isabelle2

Met mijn BERNINA 350 SPECIAL EDITION heb ik gebruikt: patchworkvoet #29 om te borduren, voet #1 om te naaien, plooivoet #86 om te plooien en voet #43 om een wollig VROLIJK PASEN erop te stikken. En mijn BERNINA lock-machine om hier en daar een randje af te werken. En de nodige Paashaas(t)zweet om het op tijd af te krijgen. Hier nog enkele foto’s:

isabelle1

 

isabelle3

isabelle4

Ik vond het erg leuk om te doen en ben ook erg benieuwd wat de anderen ervan gemaakt hebben.

Ik wens iedereen een VROLIJK PASEN toe!”

We moesten wel lachen toen we om het leuke woordspel “Paashaas(t)zweet” :-). Fijn dat je het project op tijd hebt afgekregen Isabelle, want het is heel leuk geworden. De gezichtsuitdrukking van de kip en het haasje is ook super. De ontbijttafel ziet er heel gezellig uit en we wensen je bij deze hele fijne paasdagen. En natuurlijk heel hartelijk dank voor je deelname aan het BERNINA blogproject!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam