Creatieve berichten over naaien

Pasen op zijn paarsbest – project #16

mandje16

Esther Kalf stuurde ons dit bijzondere project en schrijft: “Voor mij geen paashaas, -kip of ei. De betekenis van Pasen voor mij: dat wat dood leek of zelfs was, weer tot leven komt. Alles lijkt donker en zwart – je geloof het haas(t) niet. En dan: puntjes van de hosta’s boven de aarde. Er is toch nog leven, steeds overvloediger. Dat is Pasen voor mij.

kalf1

De ondergrond heb ik met textielverf grijs gemaakt. Gelukkig zie je toch nog goed dat het een ongebleekte katoen is. De stoffen die ik gebruikte, heb ik zelf geverfd. Voor de placemat ben ik uitgegaan van aarde, van donkerte, waar hosta-puntjes uit tevoorschijn komen. Voor de servet ben ik uitgegaan van hetzelfde ontwerp, maar dan abstract weergegeven. Uiteindelijk vind ik dat zelf de meest geslaagde van de twee.”

kalf4

kalf3

Beste Esther, heel erg bedankt voor dit interessante project en de mooie beschrijving, wij vinden het hele project super geslaagd. Je hebt het paasproject op een individuele wijze omgezet wat we erg origineel vinden. Het leuke van dit soort blogprojecten is, dat de deelneemsters met hetzelfde basismateriaal zulke verschillende projecten ontwerpen, fantastisch! We wensen je een vrolijk paasfeest en heel hartelijk dank voor je deelname.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam