Creatieve berichten over naaien

Maatje kleiner

Wordt weer een tijd voor een stukje over de lingerie, het is al tijdens geleden dat ik achter de naaimachine zat. Komt omdat ik net in een nieuwe baan ben begonnen en dus weinig tijd over voor de hobby, wat ik overigens wel erg heb gemist. Maar misschien nog een andere reden is, dat ik flink aan het afvallen ben en dus eigenlijk even wilde wachten met naaiwerk voor mezelf.

Roze (2)

Nu kon ik er echter niet meer onderuit, want alle BH’s slingerde om me heen en zaten dus niet meer echt goed. Dus aan de slag, patroon bijstellen en eens kijken of de nieuwe wel goed gingen zitten. De broekjes ook wat ruim, maar dat ging nog redelijk.

Roze (3)

Heb wat kant gekocht en had nog een pakketje op voorraad liggen, dus aan de slag. Meteen maar 3 setjes genaaid. En weer zitten genieten achter de naaimachine. Een zachtroze voor het praktische met lichte schouderbanden, die kan ik meteen overal onder dragen. De felroze voor het leuke en de grijze set voor bij het nieuwe truitje.

Fel Roze (2)

Gelukkig heb ik altijd wel voorraad liggen en heb de smaak weer te pakken. De grijze is af en de handen jeuken alweer om een nieuwe te gaan knippen. Want het knippen vind ik ook altijd enorm leuk om te doen.

Fel Roze

Tijdens de Pasen meer tijd met een extra vrije dag en een brunch met kinderen en vrienden. Dus ergens tussendoor de tijd nemen om van mijn vrije tijd te genieten en me te verdiepen in de lingerie. Hoop voor iedereen fijne dagen en inspiratie voor achter de naaimachine.

Grijs

Voor deze Bevrijdingsdag een fijne dag gewenst, voor mij is dat zeker het geval, want mijn jongste zoon is vandaag jarig.

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Willie

    Heel veel succes met je nieuwe baan! En wat leuk dat je door af te vallen gelijk weer een paar nieuwe setjes lingerie kan maken. Zo blijf je wel lekker bezig 😉 En is het gelukt met de nieuwe pasvorm? Lijkt me dat je een heel nieuw patroon moet tekenen …of niet?

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam