Creatieve berichten over naaien

Experiments in Fiber ART

etude2

Tijdens het Pinkster weekeinde is mijn 2 jarige textiel opleiding Textile Art & Art Quilts aan de DIY textielschool afgesloten met een expositie, iedere deelnemer mocht een of twee werkstukken of een serie tentoonstellen. Voor mij was het een echte bekroning op het werk van de afgelopen 2 jaar. De diverse technieken die aan bod zijn gekomen gedurende de opleiding waren duidelijk te zien in de expositie, die hierdoor een goed beeld geeft van wat er mogelijk is met textiel. Een van de doelstellingen van de opleiding is om jezelf te ontplooien, in mijn geval denk ik zeker dat ik een stapje verder ben gekomen. Tijdens de opleiding is er ook aandacht geweest voor de presentatie en waar op gelet wordt bij de jurering van werkstukken die ingestuurd worden voor tentoonstellingen. De prijzende kritieken van onze bezoekers maar ook hun verbazing om wat er allemaal mogelijk is met textiel was hartverwarmend. Het is niet te veel gezegd dat er textiel kunst gepresenteerd is.

Hieronder een aantal werkstukken die de diversiteit van de expositie goed weergeven.

ans

Giannina

Nel

klara

 hanna

ijspret1

Voor iedereen die iets meer wil weten over de DIY textielschool en de opleidingen  en cursussen die daar gegeven worden klik hier.

Het schrijven voor de BERNINA blog heeft mede door het afstudeer project op een laag pitje gestaan, in de komende tijd zullen jullie wat meer van me horen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam