Creatieve berichten over naaien

Perfectionistische precisie in het verwerken van jersey.

Over aankomende collectie kunnen wij alleen nog heel geheimzinnig zijn! We kunnen niet wachten om na 14 juli onze collectie met jullie te delen. Maar een mini-tipje van de sluier is dat er een paar hele mooie geprinte jersey items in ons collectie beeld zitten. Zeker met het werken met geprinte stof is het van groot belang dat de stof niet verschuift op het moment dat je deze knipt. Zodat de print op de stof precies zo geplaatst wordt zoals je dat voor ogen hebt.

Om de patronen zo zuiver mogelijk uit de jersey te krijgen plaatsen wij de patronen met gewichten op de stof in plaats van deze vast te spelden. Vervolgens snijden wij de patronen uit de jersey, op deze manier houden we de patronen zuiver en schuift of rekt de stof niet door het gebruik van spelden of schaar. Het locken met de BERNINA 1150MDA gaat door deze manier van werken ook super zuiver, de stof glijdt als het ware door de machine.

mf1

mf2

 

mf3

mf4

Binnenkort meer over onze showproductie en de laatste voorbereidingen!

Hans en Joris

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam