Creatieve berichten over naaien

Showproductie draait op volle toeren!

Onze eerste twee weken werken met de BERNINA machines zitten erop. De show datum van 14 juli komt elke dag een stukje dichterbij! Er worden lange dagen gemaakt en met hart en ziel gewerkt aan onze collectie.

Elke dag komen meer items af en steeds vaker staan de BERNINA machines te ronken als ze onze fijne jersey items de finishing touch geven! Ze hebben zichzelf als onmisbaar bewezen in het maken van onze show items. Het voelt goed de productie op hoge standaard te realiseren. We showen tenslotte op Amsterdam Fashion Week en dan is het laatste wat je wilt een collectie die niet mooi is afgewerkt. Zeker als pers, stylistes etc. backstage komen kijken naar de collectie wil je een uitmuntende kwaliteit laten zien.

Met elk item dat onder machines vandaan komt worden wij als team een beetje gelukkiger. Langzaam wordt het beeld waar wij al maanden van dromen tastbaar. Puzzelstukjes beginnen in elkaar te passen en de ontwerpen stappen van de tekentafel langzaam over op ons doorpasmodel.

Hieronder een impressie van onze stagiair Carolien aan het werk met een van onze jersey items op de BERNINA machines:

Stagiaire Carolien werkt MAISON the FAUX top af

Stagiaire Carolien werkt MAISON the FAUX top af

 

Laatste hand wordt gelegd aan de top

Laatste hand wordt gelegd aan de top

De afgewerkte top hangt klaar op de hanger!

De afgewerkte top hangt klaar op de hanger!

Tot snel!

Hans en Joris

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam