Creatieve berichten over naaien

Laatste blog voor de bevalling :-)

Laatste blog voor de bevalling,

Met smart wacht ik tot de bevalling begint maar echt veel tekenen zijn er nog niet helaas…. dus ben ik nog allemaal werkdingen aan het doen, eindeloos wassen draaien, poetsen, etc etc.

Na 3,5 jaar allemaal meisjesdingen te hebben bedacht en gemaakt ben ik mezelf nu steeds aan het uitdagen om jongensdingen te bedenken en maken en tot zover heb ik dit voor onze kleine man gemaakt. Een kleine compilatie om met jullie te delen en uiteraard zal ik in de toekomst dus meiden- en jongensdingen maken en posten met werkbeschrijvingen en al!

Voor de Maxi-cosi wilde ik graag een omslagdoek maken die ik ook los kan gebruiken en ik liep tegen deze gebreide wollen stof aan. Het is van een restpartij  stof van Paul Smith een supercoole Engels ontwerper. De binnenkant heb ik met bruine Fleecestof afgewerkt en ik heb er grote knoopsgaten in gemaakt als gordelsleuven om in de Maxi Cosi te gebruiken maar ook voor in de kinderwagen.

maxicosi1 Maxicosi2

Voor mijn verjaardag afgelopen juli heb ik heel lief van een grote groep dames van de les geld gekregen om een co-sleeper van te kopen dus dat heb ik gedaan 🙂 En voor dat bedje heb ik een matrashoesje gemaakt en twee dekentjes.

bedje dekentje

Ook aan kleertjes mag het natuurlijk niet ontbreken alleen heb ik daar nog niet zo heel van gemaakt… maar wel deze twee broekjes en het jasje wat ik al eerder heb laten zien.

broekjes

jasbuiten jasjebinnen

En natuurlijk mogen slaapzakjes ook niet ontbreken!

astro1 cowboy1

Dus het begin is er! En het einde van de zwangerschap is in zicht en ik meld me weer als ie is geboren 🙂

Fijne dag!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam