Creatieve berichten over naaien

Divided Basket

Een paar weken geleden, is de baby van onze vrienden geboren. Dat was een goede reden om een persoonlijk cadeau te maken. Ik had al een paar keer de “Divided Basket by  Noodlehead” op Pinterest zien passeren en ik wou zelf zo eentje proberen te maken.  Ik heb dus op basis van verschillende foto’s mijn eigen patroon getekend. Ik heb ongeveer één uur aan het patroon gewerkt.

IMG_2943

Om een mooi en stevig mandje te hebben, heb ik de buitenstoffen met vlieseline H250 en H640 verstevigd.

Aan de voorkant zijn er twee zakken om de verzorgingsproducten in te zetten. Ik heb een combinatie van verschillende stoffen van Michael Miller gebruikt. Ik wou een stoer maandje maken.  ik heb een fopspeenkoord met dezelfde stof gemaakt.

IMG_2470

Patroon: zelfgemaakt

Stof: Michael Miller

IMG_2473

IMG_2470

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam