Creatieve berichten over naaien

Stella 02

Voilà, mijn “Stella” is klaar!!!!!   Na heel veel werk en geduld is de reistas van mijn dromen af! Ik laat jullie zien wat ik gemaakt heb. Ik heb met heel veel kleuren verder gewerkt (echt typisch voor mij!).   Aan de zijkanten, heb ik de zakken met een brede elastiek afgewerkt.

 

tas

Om het nog persoonlijk te maken heb ik mijn eigen paspelband gemaakt. Ik wou absoluut een bepaalde stof hebben.

Ik heb de smalle kantvoet # 10 gebruikt, maar je kunt ook de ritsvoet # 4 of de breiwolvoet # 12 nemen. Er is dus keuze genoeg!   Zoals eerder gezegd ben Ik zot op de smalle kantvoet # 10 geworden. Ik gebruik die voor bijna alles. Tot nu toe is het de beste voet die ik gekocht heb. Jullie kunnen altijd op de site van Swoon voor meer informatie gaan kijken.   Daar zijn veel tutorials en sewalongs die je kunt volgen.   Omdat ik een “freak” ben, wou ik een assorti toiletzak. Ik heb nog snel een Juliette ( uit het boek Mijn Tas) gemaakt.

Ik ben heel blij met het resultaat.

Designbyme Stella 08

Designbyme Stella07

Designbyme Stella 06

Stella was een supermooi en leuk patroon en ik raad jullie aan om Swoon patronen uit te proberen. Ik ben al een fan geworden! Ik ben al aan het denken om een volgend model te maken.   Welk model zou ik kiezen? De Vivian, de Betty of de “ Della Wallet Clutch”?   Wat zal het worden???? 🙂

 

vivianDellaswoonbetty

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam