Creatieve berichten over naaien

BERNINA Challenge – laatste oproep en gratis pinguins om te borduren

Hallo Needle Rockers,

Op 27 april heeft Claudia Geiser hier op de BERNINA blog de BERNINA Challenge aangekondigd. Deze internationale wedstrijd houdt in, dat je een zo origineel mogelijke kinderbadcape (n.a.v. ons basispatroon) naait. Er zijn talrijke prijzen te winnen, dus meedoen is echt de moeite waard. Bij elke deelnemende dealer is de hoofdprijs een BERNINA 215, in totaal zijn er ruim 100 naaimachines te winnen!

Daarnaast vindt behalve een wedstrijd bij alle deelnemende dealers in de winkel, ook een online wedstrijd plaats. De hoofdprijs is een BERNINA 560, nr. 2 ontvangt een BERNINA 350 PE en nr. 3 een BERNINA 330. De 4e tot 15e plaats ontvangen 12 waardebonnen van Snaply.

Onze laatste oproep aan jullie: als je mee wilt doen, moet je snel zijn! Tot uiterlijk 6 juni 2015 kunnen de badcapes bij de deelnemende BERNINA dealers worden ingeleverd. 

Hoe kun je meedoen? Koop snel ongeveer een meter badstof, wat jersey en een paar meter biaisband in je favoriete kleuren. Maak een originele kinderbadcape en lever deze bij een van de deelnemende BERNINA dealers in. Als jouw dealer niet deelneemt, is het ook toegestaan om de badcape per post aan een andere dealer te sturen of daar persoonlijk in te leveren. Welke dealers deelnemen, zie je op de website challenge.bernina.com.

Tussen 8 en 20 juni kunnen bezoekers in de winkel een stem op hun favoriete badcape uitbrengen.

De online stemronde op challenge.bernina.com vindt daarna plaats, van 29 juni tot 19 juli. Als je ook met de online wedstrijd wilt meedoen, moet je je op challenge.bernina.com registreren. Daarna maak je een paar mooie foto’s van jouw project. Deze moet je dan op de website uploaden. Je kunt er nog wat tekst bij schrijven, zodat de lezers wat meer over jouw project te weten komen.

Ook bij de deelname aan de online wedstrijd geldt: de uiterlijke termijn waarop je de foto’s van je badcape kunt uploaden is 6 juni 2015. 

Het patroon en de werkbeschrijving kun je hier downloaden: Download badcape-patroon

De werkbeschrijving en een duidelijke videotutorial vindt je op de website challenge.bernina.com.

Het motto is: zo origineel mogelijk! Hoe individueler, des te beter! Voor de BERNINA Challenge-reclamemiddelen hadden wij als inspiratie een aantal prachtige badcapes gefotografeerd, die Claudia Geiser ontworpen en gemaakt heeft, o.a. deze pinguin:

Pinguin

Het duo pinguin en kikker passen wel erg goed bij elkaar vinden wij:

pinguin-frosch

Hebben jullie de pinguin-applicatie gezien? In een ander blogbericht beschrijft Claudia in detail hoe ze de applicatie met de naaimachine heeft gemaakt: BERNINA Challenge – Tips voor applicaties.

Onderstaand vinden jullie dit applicatiemotief en nog twee extra borduurbestanden die jullie als freebies kunnen downloaden:

Download Applicatie

Pinguin-gestickt

Download borduur-pinguin met vis

PinguineStick_fisch

Download borduur-pinguin met graten

PinguineStick_graete

Natuurlijk hoef je voor de BERNINA Challenge niet per sé een pinguin te naaien. Wij hopen juist, dat er heel veel verschillende badcapes worden ingeleverd en op de website worden geüpload. Jullie hebben vast nog wel een ander idee hoe je deze bestanden kunt gebruiken.

Veel plezier bij het ontwerpen, naaien, borduren, appliqueren, enz., enz.!

Wij zijn benieuwd!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam