Creatieve berichten over naaien

BERNINA Adventsproject: de deelneemsters!

Wat leuk, dat we zoveel reacties hebben ontvangen op onze oproep! We hebben meer dan 50 aanmeldingen ontvangen en inmiddels heeft de inloting plaatsgevonden. De 30 personen die met een gratis garenpakket van Wonderfil aan de slag mogen gaan, zijn:

weihnachten_09_klein

Cynthia Booij; Jessica Bosse; Marjan Caubergh; Sabina Claes; Alida Dammer-Bos; Dorothy Dervaux; Monique van den Elzen; Mirjam Flantua; Evelyne Florizoone; Joyce van den Goor; Yvonne van Hal; Rachna Hanoeman; Marleen van Koetsveld; Hennie Krijgsma; Miranda Lahuis; Liesbeth van Lamoen; Isabelle Michels; Arina de Mol; Katrien Piessens; Patricia Roseboom-v.d. Jagt; Tine Schoeters; Paulien Schreuder; Christel Sins; Danique Sprenkeler; Muriel Verbraak-Blokker; Willie Vergeer; Esther Vinamont; Susanne Vissers; Annelies Wouters; (1 persoon – naam niet openbaar)

Iedereen heel hartelijk gefeliciteerd! Het garenpakket t.w.v. € 25,- en het gratis spoelklosje Decobob (beide van Wonderfil) worden deze week aan jullie toegestuurd, zodat jullie direct aan de slag kunnen! Zoals in ons eerdere blogbericht vermeld, hebben we 3 verschillende soorten pakketjes. Het wordt een verrassing welk pakketje je krijgt en met welk garen je aan de slag kunt gaan. Je kunt de pakketjes niet omruilen.

 • 10 x pakket Christmas: 10 klosjes 150m Splendor van WonderFil (rayon garen)
 • 10 x pakket Classic Christmas: 7 klosjes 150m Splendor (rayon) en 3 klosjes 150m Spotlite (metallic) van WonderFil
 • 10 x pakket Country Christmas: 7 klosjes 150m Splendor (rayon) en 3 klosjes 150m Spotlite (metallic) van WonderFil

Onderstaand nogmaals de voorwaarden:

 • Met het garenpakket naai je een individueel, creatief adventsproject. Je maakt duidelijke foto’s van de verschillende stappen en het eindresultaat en maakt ook een beschrijving van het naaiproject.
 • De garens van Wonderfil moeten in het project worden verwerkt. We willen graag alle kleuren die in het gratis pakketje worden geleverd, terugzien in het project.
 • Je stuurt, nadat je project af is, maar voor uiterlijk 25 november 2015, foto’s (max. 5 stk.) aan creativecenter@bernina.nl. Zorg ervoor dat je in ieder geval het eindresultaat fotografeert en dat de foto duidelijk en helder is. Maak ook detailfoto’s van het project, en let er ook hierbij op, dat deze mooi en duidelijk zijn. De foto’s mogen max. 1 MB per foto zijn. Wellicht is het goed om ook even een e-mail aan creativecenter@bernina.nl te sturen, zonder bijlagen, dat je je project hebt ingestuurd. Soms zijn de bijlages te groot en kunnen deze niet worden ontvangen. We kunnen dan met je contact opnemen, zodat je de foto’s op een andere manier, bijv. via WeTransfer kunt sturen.
 • Stuur een beschrijving mee hoe het project is ontstaan: je inspiratiebron, of je een bepaalde techniek of stof hebt gebruikt, waar je speciaal op gelet hebt, etc.
 • Je project wordt daarna op de Nederlandstalige BERNINA blog geplaatst (vanaf 1 december). Tevens zullen we posts op de BERNINA facebook pagina zetten.
 • Het Wonderfil garenpakket en het klosje spoelgaren wordt gratis ter beschikking gesteld en er zullen voor jou geen verzendkosten ontstaan. Daarom zul je begrijpen dat, indien je ons voor 25 november 2015 geen fot0(‘s) + beschrijving van je project hebt toegestuurd, wij genoodzaakt zijn om een deel van de onkosten, namelijk EUR 40,- aan je door te berekenen.

We verzoeken dus iedereen vriendelijk om zich aan de deadline van 25 november te houden. Indien je het project eerder af hebt, kun je dit ook eerder sturen. We kunnen dan namelijk alvast met de voorbereidingen voor de adventskalender op de BERNINA blog beginnen. 

Bij deze bedanken we iedereen die gereageerd heeft en die interesse had om aan dit adventsproject mee te werken heel hartelijk. Het was leuk om zo veel enthousiaste reacties te ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om iedereen te laten deelnemen, maar zoals jullie weten, organiseren we regelmatig leuke activiteiten en wedstrijden. Dus volg ons op de BERNINA blog en op facebook en blijf op de hoogte!

Zo, nu wensen we alle deelneemsters heel veel succes met het creëren van het adventsproject – klaar voor de start, af!!!!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

15 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Geertje Kamminga

  Even voor alle deelneemsters: Het is prima om de afbeeldingen in de werkbeschrijving te plaatsen, zodat we weten op welke plaats in de tekst deze moeten staan. Stuur de afbeeldingen echter daarnaast ook apart via WeTransfer, want dan kunnen we deze beter op de blog plaatsen. Kenmerk de afbeeldingen duidelijk, bijv. met je naam en een opvolgend nummer. Bedankt en succes!

  • Hennie Krijgsman-Oolbekkink

   Dag Geertje, hier wordt al druk gewerkt aan het project. We transfer is bij mij nog niet bekend. Mag ik er geen word-document van maken en dat via de mail versturen?

   • Geertje

    WeTransfer werkt heel makkelijk: https://www.wetransfer.com/. Het is een gratis tool waar je gewoon bestanden kunt uploaden en verzenden. Als je de foto’s alleen maar in het Word bestand verwerkt, moet ik deze exporteren en als .jpg opslaan, omdat deze apart op de blog worden gezet. Dus je kunt ze wel in het Word bestand laten staan (graag zelfs, dan zie ik waar ze in de tekst thuishoren), maar daarnaast ook graag als .jpg bestand via WeTransfer, graag op volgorde genummerd. Ik ben benieuwd naar je project! Groetjes, Geertje

   • Hennie Krijgsman-Oolbekkink

    Bedankt! Hier kan ik wel wat mee. Ik heb een wetransfer verstuurd. Dit is alleen een proef om te kijken of het goed gaat, met een foto van het project waar ik mee bezig ben.Groet, Hennie

 • Alida Dammer-Bos

  Ik was ook super verrast, toen we thuis kwamen en er prachtige garen waren bezorgd. Ik ga nog even rustig kijken wat ik wil gaan maken…het zal zeker iets leuks gaan worden. Het wordt wel mijn eerste project waar ik aan mee doe, ben dus nog een groentje…?

 • Esther

  Dankjewel bernina dat ik mag meedoen. Het garen is toegekomen ze zijn prachtig! Mijn vingers kriebelen om te beginnen. Groetjes esther

 • Mirjam Flantua

  Ik heb vandaag de garens gekregen. Weet nu al dat ik vannacht wakker ga liggen omdat er allerlei ideeën door mijn hoofd gaan!

 • Joyce van den Goor

  Oh geweldig 😀 Het garen kwam vandaag met de post. Het is echt heel erg mooi! En nu heel goed nadenken over wat het project gaat worden…

 • Monique van den Elzen

  Yes mijn naam staat er ook bij ik kan idd ook niet wachten tot het garen er is. Wordt vervolgd.

 • Herma de Ruiter

  Heel veel succes allemaal! En mocht je vragen hebben over het garen dan mag je altijd contact met me opnemen (herma@wonderfil.net)

 • Rachna Hanoeman

  Yes 😀 heel erg bedankt. Wanneer de garen binnen zijn zal ik meteen aan de slag gaan. Kan niet wachten 😉

  • Rachna Hanoeman

   Garen zijn net bezorgd en ze zien er in het echt beter uit. De kleuren zijn echt fel en helder :D.
   Bedankt Wonderfil en Bernina
   Op naar project maken 🙂

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam