Creatieve berichten over naaien

Mijn BERNINA 215

Ik kan mijn BERNINA 215 inmiddels niet meer wegdenken, ik gebruik mijn naaimachine voor heel veel projecten. Ik heb een inmiddels een bank vol met zelfgemaakte kussens. En ook gebruik ik mijn naaimachine om leuke kaarten mee te maken. Binnenkort zal ik hier wat leuke projecten delen, die ik inmiddels heb gemaakt. Maar vandaag wil ik aan jullie laten zien dat een naaimachine ook een echte eye-catcher in je huis kan en mag zijn.

Ik heb namelijk een skin op mijn B215 en daar ben ik echt super blij mee. Ik vind het heel erg tof dat je bij BERNINA de mogelijkheid hebt om je naaimachine te personaliseren (niet voor alle modellen mogelijk). Ik heb voor mijn skin gekozen voor de kleuren van mijn blog die ook in mijn interieur terugkomen. Op deze manier is het helemaal niet erg wanneer mijn naaimachine een keer op de tafel blijft staan.

skin1

Op de website van BERNINA kun je via een programma snel en makkelijk een skin bestellen naar jouw keuze. Je kunt kiezen voor een bestaand ontwerp of net zoals ik voor een eigen ontwerp. Mijn skin was netjes verpakt, de skin is gedrukt op vinylfolie dat op maat gesneden is en daardoor is het aanbrengen een eitje. En om te bewijzen dat het heel makkelijk is heb ik een video opgenomen waarin ik de skin op mijn B215 plak.

Ik had eigenlijk niet gedacht dat het zo makkelijk was om de skin op mijn naaimachine te plakken. Ik vind het heel erg gaaf geworden. Ik vind het soms ook gewoon zonde om de hoes over mijn naaimachine te doen, haha.

skin3

skin4

En omdat ik het niet kan laten, nog een aantal foto’s van mijn mooie naaimachine. Nu is het helemaal een feestje om achter de naaimachine te kruipen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn skin vinden. En laat mij ook weten of jij ook jouw naaimachine zou willen beplakken? Laat een reactie hieronder achter, dat vind ik leuk om te lezen!

logo

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam