Creatieve berichten over naaien

BERNINA adventskalender

Het is zover! Vanaf morgen laten we op de BERNINA blog elke dag weer nieuwe ideeën voor de adventstijd zien. De deelneemsters aan het BERNINA adventsproject hebben prachtige en originele projecten met het Wonderfil garen gemaakt en die willen we graag met jullie delen. Daarnaast hebben enkele blogsters projecten gemaakt onder het motto “Mooi verpakt!”. Natuurlijk willen we jullie ook daarvan laten genieten. Omdat we meer dan 24 projecten voor jullie hebben, zullen we op sommige dagen meerdere projecten laten zien.

De adventskalender herkennen je aan de onderstaande afbeelding. Zo ziet het eerste deurtje eruit:

01_SECONDRED_BERNINA_Blog_Weihnachten2014_Zahlen

Wat achter elk deurtje te zien is, blijft een verrassing. Maar we kunnen wel verklappen, dat er van alles te ontdekken valt: naaien, borduren, appliqueren, etc. Het beste neem je elke dag een kijkje, zodat je geen enkel project mist. En mocht je dit jaar niet alles wat je leuk vindt zelf kunnen maken, dan is dat geen probleem. De projecten blijven op de blog staan en jullie vinden deze gedurende het hele jaar terug. Je kunt dus ook alvast een paar projecten inplannen voor 2016 :-)!

Heb jij als kind eigenlijk ook stiekem achter de deurtjes, die nog niet geopend mochten worden, gekeken? Ik ben zelf (helaas) niet met een adventskalender groot geworden, maar ik hoor dit wel van mijn vriendinnen :-). Goed, ik kan het begrijpen, mijn zus en ik vonden het ook spannend om op Kerstochtend voordat onze ouders wakker waren al naar beneden te sluipen om de pakjes onder de kerstboom heel voorzichtig aan te raken. Maar echt in ons handen nemen, dat durfden we dan toch ook niet. Dus werd het wachten. Eerst werd er feestelijk ontbeten, zolang het nog donker was, dus vroeg (!), met kaarslicht en een mooi gedekte tafel. En iedereen moest al in feestelijke kleding verschijnen, mijn moeder zelfs vaak al in een lange jurk! Daarna werd er koffie gezet, voor de volwassenen werd het meestal een Irish Coffee, voor ons natuurlijk niet en ja, daarna werd het wachten beloond en mochten we cadeautjes uitpakken.  Ik heb Eerste Kerstdag nog steeds als een bijzondere dag in herinnering. Hebben jullie ook bepaalde herinneringen aan de adventstijd of Kerst?

Hier alvast een paar toevallig uitgezochte impressies uit de adventskalender van dit jaar – veelbelovend nietwaar?

IMG_04435 Eindresultaat1000x750 teaser2 teaser3

Het BERNINA team wenst jullie allemaal een hele mooie adventstijd!

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam