Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2015 – deurtje #23B

Rachna Hanoeman heeft ons deze leuke adventskalender gestuurd en schrijft:

“Beste Bernina en Wonderfil,

Bedankt dat ik deel mocht nemen aan het Adventsproject. Special voor dit project heb ik gekozen voor een adventskalender om te maken. De reden dat ik hiervoor heb gekozen komt door mijn basisschooltijd. Ik herinner me het plezier van de adventskalender met de bijbehorende chocolade/snoep erin. Ik heb het geprobeerd om na te maken maar dan van stof en garen. Dit is voor mij de eerste keer dat ik het techniek borduren heb gebruikt. Het is niet perfect, maar ben blij dat ik dit heb gedaan, want door te doen leert men. Hier enkele impressies van mijn project:

De kalender zonder cijfers:

20151124_132431

De kalender met cijfers:

20151125_090908

Een detail van een zakje met steken en het garen:

20151124_131758

De achterkant:

20151124_132530

Ik vond het prettig om met de garen te werken. Ze zijn heel soepel en makkelijk mee om te gaan, alleen de metallic garen moest mijn naaimachine en ik even aan wennen. Maar het is goed gekomen en de deadline gehaald.”

20151125_090857

Beste Rachna, het is een erg leuke adventskalender geworden. Het hert-motief is helemaal trendy en je hebt een mooie kleurensamenstelling gekozen. De contouren zien er met het verschillende garen interessant uit. Kortom, we vinden het een heel geslaagd project! We wensen je hele fijne kerstdagen en een gelukkig en creatief Nieuwjaar! Hartelijk dank voor het meedoen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam