Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2015 – deurtje #4

Van Sabine Claes ontvingen we deze mooie inzending. Een elegante decoratie die zowel in de boom als ook vrij in de kamer of voor het raam kan hangen.

3

Sabine schrijft ons:

“Met veel enthousiasme gestart aan mijn allereerste adventsproject aangezien ik een absolute leek ben op gebied van naaimachines. Mijn inspiratie heb ik gehaald bij een gewone adventskrans die ik ietwat in een modern jasje gegoten heb, vandaar dat het een bol geworden is, met knipoog naar de kerstbal natuurlijk. En omdat het een kerstproject is wou ik er allemaal sterretjes op. Ik heb vervolgens verschillende maten van sterren getekend en uit vilt geknipt, die ik versierd heb met gewone steken en met siersteken (beperkt naaimachine) in alle mooie Wonderfil kleuren die ik heb ontvangen.

1

2

Vervolgens heb ik ze op de bol vastgemaakt met sierspelden.

5

Een mooi strikje eraan, en klaar !

3

Het was superleuk, bedankt !

(ps: ondertussen gemerkt dat mijn naaimachine zijn beste tijd gehad heeft, dus gisteren een nieuwe aangekocht, het volgende project kan er alleen maar beter uitzien !!!)”

Beste Sabine, we vinden dat je eerste adventsproject heel goed geslaagd is. Ook al heb je met eenvoudige patronen en technieken gewerkt, het resultaat heeft een heel mooi effect. We hopen natuurlijk, dat je nieuwe naaimachine een BERNINA is geworden en wie weet, zien we ooit weer projecten van je verschijnen, bijvoorbeeld in onze rubriek “Community”. We wensen je hele fijne Feestdagen!

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam