Creatieve berichten over naaien

Trouwen, iek&jet en een leuke DIY :-)

Zo zo dat is even geleden sorry… maar uiteraard heb ik niet stil gezeten, ik zit nooit stil 🙂

Ja helaas bleek mijn vorige blogbericht over het opengaan van de webshop iek&jet nog een beetje voorbarig.. niet door ons! Wij waren er helemaal klaar voor maar de Belastingdienst werkte niet helemaal mee. We konden dus nog niet open maar we hebben ook zeker niet stilgezeten! Integendeel we hebben megaveel voorraad gemaakt en nieuwe dingen bedacht. Nu lijkt alles te lukken en gaan we morgen open!! 🙂 www.iekenjet.nl. Om dat een te vieren wil ik graag een tutorial met jullie delen voor babyslofjes met een patroon in een aantal maten. Je kunt het patroon hier downloaden. Het leuke van deze babyslofjes is dat je het van allemaal kleine restjes kunt maken. Dus perfect voor restverwerking! En leuk als kraam- en/of kerstcadeautje.

pagina1slofjes pagina2slofjesplat pagina3plat slofjespagina4plat slofjespagina5plat

Naast het label iek&jet was ik dit jaar natuurlijk ook begonnen met de bohemien/vintage stijl trouwjurken en daar is ook een hele publicatie van geweest op de site The perfect wedding met foto’s gemaakt door Evelien Hogers een samenwerkingsverband met allemaal leuke mensen. De link is hier en van de fotografe zelf hier en daar staan nog meer foto’s op :-).

Ook heb ik een website geopend voor de bruidsjurkentak en deze vind je hier kortom een hoop dingen weer waar de B330 me super bij helpt! Want uiteraard zijn alle dingen die je ziet daarop gemaakt 🙂

Hier wat inspiratieplaatjes voor het label iek&jet en  iek’s trouwjurken omdat dat altijd leuk is om ff te kijken 😉

Fijne dagen!!

Marieke,

broekjulius jurkjeNova kraampakket leggingNine loef sweaterblackx SWEATERNOAH092015_Trouwfeest_JanBrenda_0016 092015_Trouwfeest_JanBrenda_0067 dutchvintageMetwatmerk (10 van 79) dutchvintageMetwatmerk (22 van 79) dutchvintageMetwatmerk (77 van 79)

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam