Creatieve berichten over naaien

Sterrenstof!

Mijn zoontje groeit als een kool, echt! Al mijn zoontjes eigenlijk…  Otto-Jan zijn voorraadje pyjama’s beginnen wat te klein te worden.  Het leek me een goed plan om eens een nieuwtje van onder mijn machine te laten rollen in plaats van te wachten tot 7/8 broeken weer in de mode komen.

Een tijd geleden kocht ik het patroontje wolf van Zonen09.  Het is een pyjamapatroon met verschillende opties.  Je kan kiezen voor een pyjama in 2 of in 1 stuk, met of zonder cape, met of zonder extra paspel of zakken.  Ik koos gemakshalve voor een onesie zonder cape, een simpel proefexemplaartje als het ware.

Na wat roefelen in mijn stoffenvoorraad (die echt veel te groot is) vond ik een leuk sterrenstofje en wat groene boordstof.  Hup, wat overlocken, wat stikken met een tweelingnaald, een paar kamsnaps er in en mijn patatje kan weer lekker ronddartelen in dromenland.

wolfa

wolfb

wolfc

wolfd

Droom zoet klein mannetje!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam