Creatieve berichten over quilten

Jutta Hellbach in Nederland

Jutta Hellbach is een duitse textielkunstenares die naast ambassadeur van Bernina ook één van de trekkers van het duitse Berninablog is. Zo coördineerde ze bijvoorbeeld het expositieproject ‘Menschen‘ waar we ook vanuit Nederland aan mee deden en wat nu over de wereld trekt.

Met haar label NadelundFarben produceert ze exclusieve tassen en accessoires die ze zelf ontwerpt en naait. Een belangrijk onderdeel van haar werk is gebaseerd op ‘textile surface design’ (het bewerken van stof met  verf, zeefdruk- en stempeltechnieken etc.) en intensief machinaal quiltwerk. Haar werk is wereldwijd geëxposeerd.

Jutta4

En nu komt Jutta op 8, 9 en 10 april 2016 naar Nederland om les te geven bij Mijn-Eigen in Eindhoven. Op 8 april staat het bewerken van kurk centraal, en op 9 en 10 april kun je je eigen tas maken onder het thema ‘Van mal tot tas’. De voorbeelden die ze laat zien, zijn zo mooi!!

Jutta5

Jutta1
Jutta2

Ook zin om je eigen tas te maken onder de deskundigebegeleiding van Jutta?
Hier kun je je aanmelden voor de workshop:
https://www.mijn-eigen.nl/nl/37-workshops

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *