Creatieve berichten over naaien

13 juni = Dag van de Naaimachine!

Op 13 juni wordt de Dag van de Naaimachine gevierd. Europa is weliswaar op het moment meer met het EK-voetbal bezig, en er wordt overal gevierd en gejubeld, er worden prognoses gemaakt en mensen verzamelen zich bij public viewing. Als je geen voetbalfan bent, maar de rest van je familie, vrienden en kennissen wel, heb je nu een aantal weken de tijd voor je creatieve hobbies :-). Gelukkig hebben de liefhebbers van naaien vaak een trouwe partner waarmee ze de komende weken veel tijd kunnen doorbrengen: de naaimachine!

Op 13 juni vieren we daarom een ander soort fanfeest: laat je naaimachine op deze dag zien, hoezeer je haar waardeert, dat je van haar houdt en bedankt voor alle uurtjes die jullie samen aan projecten hebben besteed. Hoe kun je dat beter laten zien, dan door je naaimachine een dikke zoen te geven?

tag-der-naehmaschine-nl

Onder alle foto’s die op maandag 13 juni 2016 voor 23.59u met de hashtag #dagvandenaaimachine op de Facebook pagina van BERNINA Nederland & Belgie en op Instagram worden gepost, verloten we 5 goodiebags met handige naai-goodies waarmee je gegarandeerd 90 minuten kunt doorbrengen. De deelnamevoorwaarden vind je onderstaand.

We zijn benieuwd naar jullie selfies en wensen iedereen die meedoet veel succes!

Caro-01

Deelnamevoorwaarden:

  • Het accoord gaan met deze voorwaarden is een vereiste voor de deelname. Tot deelname bevoegd zijn personen uit Nederland en België. Medewerkers van BERNINA, samenwerkingspartners en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.
  • De foto’s moeten voor 13 juni 2016, 23.59u op de Facebook pagina van BERNINA Nederland & België of Instagram worden gezet. De trekking van de verloting vindt plaats op 14 juni 2016. De winnaars ontvangen daarna, via de overeenkomstige social media waar ze hebben deelgenomen, binnen 7 dagen bericht. BERNINA is niet verantwoordelijk voor het niet of vertraagd ontvangen van dit bericht.
  • Indien de winnaar/winnares om bepaalde redenen niet in staat is of niet bevoegd is de prijs in ontvangst te nemen, wordt geen toezegging gedaan, dat een alternatieve prijs of andere vervanging wordt aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en het recht op de prijs kan niet aan een andere persoon worden overgedragen. Indien binnen 7 dagen na het verzenden van het bericht, geen antwoord van de winnaar/winnares werd ontvangen, vervalt de prijs en wordt er per omgaande een nieuwe winnaar/winnares uitgeloot.
  • De prijzen worden per post verstuurd. Om de verzending te kunnen organiseren, moeten de winnaars hun naam en volledige adres aan BERNINA doorgeven. Indien we geen volledige gegevens ontvangen, kan de prijs niet worden verstuurd en zijn wij genoodzaakt een nieuwe winnaar/winnares uit te loten. BERNINA is niet aansprakelijk voor schade die tijdens het transport van de prijs ontstaat. BERNINA behoudt zich het recht voor, indien noodzakelijk, de wedstrijd te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De uitslag is definitief en kan niet juridisch worden aangevochten.
  • Alle Facebook / Instagram namen zullen op een lijst worden verzameld en voor de verloting worden opgeslagen. Alle gegevens worden uiterlijk 30 dagen na het einde van de wedstrijd gewist. Adresgegevens worden uitsluitend van de winnaars verzameld en enkel voor het verzenden van de prijs gebruikt. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven.

 

 

 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam