Creatieve berichten over naaien

Online enquête – Maak kans op een B 215!

We willen graag jullie mening horen!

Eén van de prioriteiten van BERNINA is, om op de wensen en eisen van naaimachinegebruikers in te gaan en hiermee bij de productontwikkeling rekening te houden. Om altijd weer up-to-date te zijn, vragen we onze klanten regelmatig om hun mening. Daarnaast willen we ook graag weten, welke verwachtingen iemand aan een naaimachine heeft, die misschien in de toekomst een klant van ons wordt.

Dit heeft een collega van mij als project opgepakt. In het kader van haar opleiding wil ze graag een enquête doen om meer informatie te verzamelen over wat beginnelingen van een naaimachine verwachten en welke eisen ze aan een product stellen.

Hiervoor wordt een online enquête georganiseerd. Deze is gemakkelijk in te vullen en kost niet al te veel tijd. Echter de vragen zijn enkel in het Duits en Engels, dus als je een van deze talen machtig bent, zouden we het fijn vinden als je de vragen beantwoordt. Hierdoor krijgen wij weer input voor aanpassingen en verbeteringen voor onze producten en servicediensten. Bovendien ondersteun je een jonge collega die hoopt, dat ze voor het statistiekproject voor haar examen zoveel mogelijk gegevens ontvangt.

De link naar de online enquête: http://survey.bernina.com/s/6e4fa24

De resultaten van de enquête zullen worden doorgegeven naar het BERNINA Product Management.

Meedoen is de moeite waard – onder alle deelnemers wordt een BERNINA 215 verloot!

bernina-215

Gewoon gemakkelijk: de BERNINA 215 is een gebruiksvriendelijke naaimachine met een robuuste techniek – ideaal voor beginners!

Ben je geen beginneling? Geen probleem! Bij de evaluatie zal weliswaar in eerste instantie met de meningen van beginnelingen rekening worden gehouden. Alle personen die meedoen en de enquête volledig hebben ingevuld, nemen echter aan de verloting deel.

De enquête kan tot 8 augustus worden ingevuld. De verloting vindt begin september plaats.

Veel succes – en hartelijk dank voor jullie hulp!

Vanzelfsprekend is de enquête anoniem (je e-mail adres wordt uitsluitend voor de verloting gebruikt) en alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Groetjes,

Geertje

 

Deelnamevoorwaarden voor de verloting

Jouw toestemming met betrekking tot de voorwaarden voor deelname is een vereiste. 

De verloting vindt plaats onder alle deelnemers van de bovenvermelde enquête. 

Medewerkers van BERNINA, co-operatiepartners, alsmede hun familieleden zijn van deelname uitgesloten. 

De trekking vindt plaats op 5 september 2016.  De winnaar/winnares (hierna genoemd “winnaar”) worden daarna binnen zeven dagen per E-mail geïnformeerd. We zijn niet aansprakelijk indien je deze E-mail niet of later ontvangt. 

Indien de winnaar om wat voor redenen dan ook niet in staat is of niet bevoegd is de prijs in ontvangst te nemen, kunnen we niet garanderen, dat een andere prijs of substitutie kan worden aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en het recht op de prijs kan niet aan derden worden overgedragen.

Indien we na het verzenden van de informatie met betrekking tot de prijs binnen 7 dagen geen antwoord van de winnaar ontvangen, vervalt de prijs en zal onverwijld een nieuwe winnaar worden bepaald.

De prijs, een BERNINA 215, dient door de winnaar bij een van de dichtstbijzijnde BERNINA dealers te worden afgehaald. Om de overhandiging van de prijs te kunnen garanderen, dient de winnaar na ontvangst van de informatie over de prijs haar/zijn naam en adresgegevens correct door te geven. Bovendien gaat de winnaar accoord, dat naam- en adresgegevens voor de bewerking van de prijsoverhandiging aan de betreffende BERNINA dealer worden doorgestuurd. Indien dit niet het geval is, kan de prijs niet worden overhandigd en dienen we onverwijld een nieuwe winnaar vast te leggen.

We behouden ons het recht voor, de wedstrijd te onderbreken, te beëindigen of het reglement indien noodzakelijk te wijzigen. De rechtsgang is uitgesloten.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • geertje kamminga

   Beste Nelleke, de winnaar is inmiddels bekend, mevrouw Stephanie Braun uit Duitsland heeft de BERNINA 215 gewonnen. We danken je heel hartelijk voor je deelname aan de enquête. De antwoorden van alle deelnemers zijn van groot belang voor ons. Vriendelijke groet van het BERNINA team

 • Van hecke M

  Heb hetzelfde probleem. Blijft zeggen dat ik de vraag niet beantwoord heb, kan niet vooruit!

  • Geertje

   Heeft u het ook al met een andere browser of op een andere computer geprobeerd? De enquête werkt namelijk wel, maar soms ligt het aan de browser als het programma vastloopt. Vriendelijke groet, Geertje van het BERNINA team

 • rosepatpet

  Bij vraag 15 loopt t vast. Na volledig te hebben geantwoord gaat t niet verder omdat ik de vraag niet volledig heb ingevuld, ben ik hiermee de enige of is dit een bug in de enquette?

  • Geertje

   We hebben nogmaals een test gedaan en bij ons functioneert de enquête. Heeft u het al met een andere browser geprobeerd? Vriendelijke groet, Geertje van het BERNINA team

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam