Creatieve berichten over naaien

Boekjes naaien?

Af en toe gebruik ik mijn naaimachine voor iets anders dan de verwerking van heerlijke stofjes.  Zo naaide ik zakjes uit kalkpapier voor de jongste zijn geboorte en ook voor de pluszoon gebruikte ik deze techniek voor de uitdeelcadeautjes in de klas.  Ook naaide ik al eens blaadjes aan elkaar om een boekje te bekomen.

Toen de jongste vorige week werd gedoopt zocht ik nog een leuke manier om zijn doopboekjes te ‘binden’.  Een nietje leek me wat gewoontjes ook van gaatjes met een lintje erdoor werd ik niet wild.  Dus ging ik naar mijn machinepark thuis en besloot ik van eens mijn overlock te gebruiken in plaats van mijn naaimachine.

De geprinte boekjes vlogen vlotjes onder de overlocker en kwamen er mooi samenhangend uit.  Ik stak de boekjes wel niet onder mijn overlockmesje.  Zoals met de stofschaar wordt deze minder goed als je er ook andere materialen mee knipt of snijdt!

doopboekjes1

doopboekjes2

doopboekjes3

Mooie boekjes zorgden voor een mooie viering!

doopboekjes4

 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam