Creatieve berichten over naaien

Happy Shirt [met gratis download]

Nog altijd is de videoclip van het liedje “Happy” van Pharell Williams hier een favoriet van de kinderen. Toen ons ventje dus weer eens een nieuw shirt nodig had, besloot ik er een blije tekst op te maken!

Happy Shirt met gratis download - Pienkel voor Bernina

Ik gebruikte dezelfde techniek als voor het nieuwjaarsshirt. Eerst maakte ik de tekst op de computer en zette deze vervolgens in spiegelbeeld. Dat moet je vooral niet vergeten, anders staat de tekst straks verkeerd om op je shirt…. Je kan dus heel makkelijk zelf een tekst maken, maar als je deze zelfde print wilt gebruiken dan kan je die hier downloaden.

Happy Shirt met gratis download - Pienkel voor Bernina

Vervolgens printte ik de tekst op t-shirtfolie van de Hema en streek het volgens de gebruiksaanwijzingen op het voorpand van het shirt. Nu glanst het nog een beetje vreemd tussen de tekst door, maar dat verdwijnt na het wassen wel.

Happy Shirt met gratis download - Pienkel voor Bernina

Daarna alleen nog het shirt in elkaar zetten en klaar! Ik het het shirt met een rekbare steek op mijn B380 genaaid. Voor de zomen en het doorstikken van de halsboord gebruikte ik een standaard zigzagsteek, steek nummer twee, voor een leuk stoer effect.

Happy Shirt met gratis download - Pienkel voor Bernina

Laat je het me even zien als je iets leuks met de print gemaakt hebt?

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam