Creatieve berichten over naaien

MAISON the FAUX – FAUX COSMETICS UNDER CONSTRUCTION

MAISON the FAUX is al enkele weken hard aan het werk om haar nieuwste collectie FAUX COSMETICS vorm te geven. De collectie die 11 februari 2017 gepresenteerd gaat worden tijdens de New York Fashion Week heeft een uitgesproken look gekregen. De collectie waar ook dit keer weer hart en ziel is gestopt, wordt aangekleed met uiteenlopende soorten materialen en kleuren. Het is de tweede keer dat MAISON the FAUX een van haar collecties gaat presenteren in New York dus van podiumvrees is er zeker geen sprake meer.

Benieuwd naar onze vorige presentatie in New York? Klik dan hier!

Bij dit soort processen is afwerking cruciaal, vooral wanneer de collectie internationaal wordt gelanceerd. De tijdsdruk in deze tijden is soms zenuwslopend, maar aangezien de BERNINA machines in het atelier van MAISON the FAUX al voor de zesde keer op volle toeren draaien om een nieuwe collectie te lanceren, hebben de ontwerpers er het volste vertrouwen in dat het goed gaat komen.

De uitnodiging voor de aankomende show in New York

De uitnodiging voor de aankomende show in New York

Tevens is het deze winter voor de tweede keer dat MAISON the FAUX samenwerkt met vakvrouw Marloes Dadswell. De door haar afgewerkte stukken hangen als pareltjes tussen de collectie en zullen zeker niet ongezien blijven voor het publiek! Benieuwd hoe Marloes Dadswell ter werk gaat in de werkplaats van MAISON the FAUX en daarbuiten? Neem hier een kijkje in haar blogs.

Hoe er met de BERNINA’s wordt gewerkt aan de nieuwe collectie in onze werkplaats zie je in onderstaande foto’s.

Aan het werk!

Geconcentreerd zwoegen op de B 530 Swiss Edition

Geconcentreerd zwoegen op de B 530 Swiss Edition

Benodigde producten:
BERNINA 530
BERNINA 530

Thema's met betrekking tot dit bericht , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam