Creatieve berichten over naaien

Een blinky blink ritstasje.

Ik kreeg van Lotte Martens, een Belgische textielontwerpster een heerlijk lapje vilt met een blinky blink bedrukking.  Het lapje had de ideale grootte om een pennenzakje te maken.  Ik ging dus op zoek in mijn voorraadkast naar een rits die er bij paste.  Ik koos voor een plezierig oranje ritsje!

Het ritstasje zelf zat in een wip in elkaar!  Ik gebruikte het ritsvoetje 4 om de rits aan beide lapjes te bevestigen.  De drie zijden stikte ik dan weer toe met mijn favorietje, de boventransportvoet!  (Die zet ik eigenlijk standaard op mijn machine.)  Daarna restte me nog enkel het keren van het tasje.  Hupla, binnenstebuiten draaien en klaar is kees! Heerlijk toch, van die snel klaar projectjes, instant resultaat.

ritstasje5

ritstasje3

ritstasje2

Het pennenzakje is ideaal om al mijn stiftjes bij elkaar te houden en om wat orde in mijn handtaschaos te krijgen!

ritstasje6

ritstasje1

Moeilijkheidsgraad: Beginners
Tijd om te voltooien: een avond
Benodigd materiaal: rits, ritsvoetje, vilt
Benodigde producten:
BERNINA 330
BERNINA 330

Thema's met betrekking tot dit bericht , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam