Creatieve berichten over naaien

13 juni = Dag van de Naaimachine!

Ook dit jaar is 13 Juni weer de Dag van de Naaimachine! En dat vieren we weer met een leuke verloting!

Onder alle foto’s die op maandag 13 juni 2017 voor 23.59u met de hashtag #mijnBERNINA op Instagram worden gepost, verloten we drie boeken: “Jurken” van La Maison Victor inclusief 15 patronen! Creatief chaos of stijlvol design: laat jullie foto’s zien! De deelnamevoorwaarden vind je onderstaand.

jades-naaikamer

Foto: Jade van de Luitgaarden

Deelnamevoorwaarden:

 • Het accoord gaan met deze voorwaarden is een vereiste voor de deelname. Tot deelname bevoegd zijn personen uit Nederland en België. Medewerkers van BERNINA, samenwerkingspartners en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.
 • De foto’s moeten voor 13 juni 2017, 23.59u op Instagram worden gezet. De trekking van de verloting vindt plaats op 14 juni 2017. De winnaars ontvangen daarna, via de social media waar ze hebben deelgenomen, binnen 7 dagen bericht. BERNINA is niet verantwoordelijk voor het niet of vertraagd ontvangen van dit bericht.
 • Indien de winnaar/winnares om bepaalde redenen niet in staat is of niet bevoegd is de prijs in ontvangst te nemen, wordt geen toezegging gedaan, dat een alternatieve prijs of andere vervanging wordt aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en het recht op de prijs kan niet aan een andere persoon worden overgedragen. Indien binnen 7 dagen na het verzenden van het bericht, geen antwoord van de winnaar/winnares werd ontvangen, vervalt de prijs en wordt er per omgaande een nieuwe winnaar/winnares uitgeloot.
 • De prijzen worden per post verstuurd. Om de verzending te kunnen organiseren, moeten de winnaars hun naam en volledige adres aan BERNINA doorgeven. Indien we geen volledige gegevens ontvangen, kan de prijs niet worden verstuurd en zijn wij genoodzaakt een nieuwe winnaar/winnares uit te loten. BERNINA is niet aansprakelijk voor schade die tijdens het transport van de prijs ontstaat. BERNINA behoudt zich het recht voor, indien noodzakelijk, de wedstrijd te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De uitslag is definitief en kan niet juridisch worden aangevochten.
 • Alle Instagram namen zullen op een lijst worden verzameld en voor de verloting worden opgeslagen. Alle gegevens worden uiterlijk 30 dagen na het einde van de wedstrijd gewist. Adresgegevens worden uitsluitend van de winnaars verzameld en enkel voor het verzenden van de prijs gebruikt. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven.

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Angeline Prudon

  Naaimachinedag 13 juni wat leuk, perfecte dag in de lente met zoveel leuke stoffen om iets moois te creëren ✂️ ?

 • Yvonne Müller

  Als je naait en borduurt of lockt met een BERNINA is het elke dag naaimachinedag ? !

 • Sylvia Kaptein

  Leuk idee! En de dag van de naaimachine mag van mij elke dag van het jaar zijn!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam