Creatieve berichten over naaien

Click&Create

Het is alweer even geleden dat er een blogbericht van mij verschenen is, maar niet getreurd hier weer een bericht van mij.

Een tijdje geleden hadden we de opnames voor de Click&Create afleveringen bij mij thuis in het atelier. Een super leuke ervaring en na het zien van de eerste aflevering ben ik ook al erg tevreden!
In twee dagen tijd hebben wij de gehele reeks opgenomen. Twee dagen lijken misschien veel, maar niet alles ging natuurlijk direct goed. Ik denk dat er tijdens het monteren genoeg  gelachen is om alle bloopers. Met naald en draad achter de naaimachine ben ik wel goed, maar met het onthouden van teksten niet zo. Natuurlijk is hier tijdens de afleveringen niks van te zien.

Binnenkort een uitgebreid blogbericht over het kijkje achter de schermen bij de Click&Create opnames hier alvast wat foto’s:
download
download (5)

download (2)

Om te kunnen starten vinden jullie hieronder in dit blogbericht de werkbeschrijving + materialenlijst, de eerste aflevering en een link naar een inkijkexemplaar van de Inspiration Special waar het jurkje instaat.

Ik zou het super leuk vinden als jullie je creaties gaan showen, dit kan bijvoorbeeld met de hashtag #click&createmetbjorn op Instagram of natuurlijk een post op je eigen Facebook-tijdlijn met daarbij BERNINA en mijzelf vermeld.

Oh wat kijk ik er naar uit!

Let’s Sew!

Vind jij het ook leuk om naast deze reeks nog wat naaitechnieken te behandelen of een perfect litte black dress te ontwerpen en maken onder mijn begeleiding?
Meld je dan aan voor 1 van mijn workshops in het BERNINA CREATIVE CENTER.

Wil je mij ook volgen tijdens het ontwerpen en maken van mijn collectie?
Like dan mijn Facebookpagina!

De werkbeschrijving + materialenlijst vind je hier: S1230 Jurk

Het gratis patroonblad vind je hier: S1230-Kleid-A-Linie

Link naar het inkijkexemplaar: http://bit.ly/2rHT7bO

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam