Creatieve berichten over quilten

Een tijdelijk nieuw vriendje….

Ter voorbereiding voor de geplande workshops, die ik in oktober en november in het Bernina Creative Center te Breda hoop te geven, heeft BERNINA de B 580 opgestuurd – voor alle deelneemsters aan deze workshops staat dezelfde machine klaar, en nu kan ik er een paar maanden mee werken om alles goed door te kunnen geven. Een geweldige service van BERNINA!

SAM_7376
Eerst uitpakken, nadat de machine naar mijn atelier op zolder is verplaatst. Wat zit er allemaal in? De machine natuurlijk maar ook voetjes, pedaal, snoeren, aanschuiftafel enz. Alles is altijd heel goed verpakt en moet netjes uitgepakt worden, om het na 2 maanden weer net zo netjes in te pakken en terug te sturen.

SAM_7377
Op tafel gezet, aanschuiftafel erop, kastje met accessoires er achter gezet… hij staat op z’n tijdelijke plek.

SAM_7380
En kijk eens wat mooi… de hele breedte van mijn werktafel vol met BERNINA machines: links de B580, rechts de B770QE met borduurunit er aan… de enige die op dit plaatje ontbreekt is de BERNINA Overlock 1300MDC, die (ook weer tijdelijk) een andere plek heeft gekregen om mee te werken, want langer is het werkblad niet…

Fijn ook dat het werkboek erbij zit: zo kan ik precies zien wat er allemaal mogelijk is.

De komende maanden zal ik de blokken/onderdelen van het Crazy Colors Mystery Quilt 2017 project met de B580 gaan maken, dat wil zeggen… de blokken/onderdelen van maand 10 en 11, want maand 9 staat al klaar op de Blog. Geweldig om te gaan ontdekken welke steken hier op zitten, en hoe alles werkt.

Ik houd jullie op de hoogte!

PS: wil je nog deelnemen aan één van beide workshops ‘Crazy Stitches by Machine’, die ik bij BERNINA in Breda ga geven? Klik dan op deze link voor de workshop van 10 oktober 2017, en op deze link voor de workshop op 16 november 2017. Schrijf snel in, er is nu nog plek!*

Quiltgroeten,

Sylvia Kaptein
Sylvia’s Art Quilts Studio

*Alleen bij voldoende deelname gaan de workshops door!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht