Creatieve berichten over quilten

Spelen met het rulervoetje #72 :-)

Hey Iedereen,

Wat is dat toch leuk, spelen met het rulervoetje! Ik heb er echt enorm veel plezier in. Ik kreeg wel wat reacties op mijn ‘kunsten’, maar ja Babette, dat kan je toch ook wel zonder. Dat zal in sommige gevallen ook zo zijn, maar het gaat mij om het leren. Het in de vingers krijgen van allerlei nieuwe technieken en mogelijkheden, want een cirkel quilten uit de vrije hand al is er een lijntje opgetekend, is niet zo makkelijk hoor, toch? Ik vind van niet!

IMG_3050

Het andere wat ik leuk vind aan deze nieuwe ontdekkingsreis is dat ik er weer een workshop in kan gaan geven, nu hoor ik je denken Wanneer??? Nou, nu in november al, ik heb er al weer heel veel zin in! De andere vraag is dan Waar??? Klik HIER een en je vindt alle informatie. De workshop zal voornamelijk gericht zijn op de praktijk, dus er komt dit keer maar een kleine boekje bij dit keer met ideeën of informatie. Maar wat we vooral gaan doen is, veel meters maken! Het wordt een quiltje van 9 gequilte blokken met allerlei verschillende vormen er in. Hieronder vast een voorproefje van het quiltje in wording dit is het middenblok met een cirkel en 2 rasters, misschien pas ik ‘m zelfs nog wel aan, want in mijn voorbeeld/schetsje zit er nog een cirkelrandje omheen.

IMG_3051

Hier is blok af, maar zoals ik al zei, misschien komt er nog een rand om de cirkel met kleine cirkels er in.

IMG_3052

Hier een foto van het 2e blok. Hier vind ik het zo mooi hoe het effect is van de verschillende garens, het middelste stuk is met King Tut garen en het buitenste stuk is met Yli garen. Hmmm, misschien een goed idee om daar binnenkort ook eens een stukje over te schrijven hier op de BERNINAblog.

IMG_3060

Dit is het weer voor nu, Quilty Greets, BABETTE.

Volg mij ook op::

Quiltstudio  Babette site

Mijn blog
Mijn Nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en soms receptjes en gratis patroontjes.
Bloglovin
Instagram

Moeilijkheidsgraad: Beginners
Benodigd materiaal: Katoenen quiltstof, machinegarens, naaimachine, Quiltstoffen, schaar, siergarens, tussenvulling
Benodigde producten:
BERNINA 710
BERNINA 710
Verstelbare rulervoet #72
Verstelbare rulervoet #72
Stiksteekplaat
Stiksteekplaat

Thema's met betrekking tot dit bericht , , , , , , , , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam