Creatieve berichten over naaien

De appel valt niet ver….

De appel valt niet ver….

Wat was het leuk laatst om een berichtje van mijn dochter te krijgen, mam hoe rijg ik het garen in deze machine? Ik dacht: Leuk ze doet toch wat met naaien en de naaimachine! Vooral omdat ze altijd zegt, naaien is niets voor mij mam, geef mij maar wat potloden en papier. Wat voor een machine schat?, vroeg ik rustig. Een BERNINA 801 Sport. Ik maakte snel een filmpje van hoe het bij mijn BERNINA gaat en appte mijn dochter terug. Ze zat op school en was bij gebrek aan stopcontacten in een ander lokaal gaan zitten voor haar opdracht.  Na wat op en neer overleg hoe de draad door de machine moest bleef het zo’n drie kwartier stil, geen idee wat ze moest maken en ik dacht wauw op de school (kunstacademie van Enschede) van dochterlief staan BERNINA’s en dan ben ik weer trots dat ik ook 2 van die mooie machines heb staan. Dat is iets wat ik al jaren hoor als ik les geef, op scholen en andere opleidingen zijn ze altijd zo blij met de supersterke degelijke oudere BERNINA’s en ja hoor ook deze heeft natuurlijk geen enkel probleempje gegeven.

Toen kwam er weer een foto en een berichtje, mam ik heb zonet en broek omgetoverd tot een rok.

Geen spectaculaire foto maar het gaat om het idee ?

Ik denk, zie je wel je kan het wel! Even later zegt ze nog: Mam, die paar naailesjes waren toch ergens goed voor. En ik, ik kan alleen maar heel blij zijn.

Dus wat had dit met appels te maken? Ja, die vielen niet ver van de boom, want ook mijn dochter heeft de BERNINA naaimachine gevonden en naait download

P.s. Een weekopdracht later kreeg ik ook nog deze foto.

Volgens mij gaan Art en Bernina prima samen ?

Dit is het weer voor nu, Quilty Greets, BABETTE.

Volg mij ook op::

Quiltstudio  Babette site

Mijn blog
Mijn Nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en soms receptjes en gratis patroontjes.
Bloglovin
Instagram

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam