Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2017 – deurtje #24

Beste creatievelingen!

Namens het BERNINA team en alle BERNINA bloggers/blogsters wens ik jullie hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2018!

En natuurlijk een heel hartelijk dankjewel voor het regelmatig bezoeken en lezen van onze BERNINA blog. We vinden het super, dat jullie ons volgen, de berichten lezen en hierop reageren! Daarom hebben we een verrassing voor jullie in petto die verder onder in dit bericht beschreven staat.

2017 was een veelbewogen jaar voor BERNINA en de BERNINA blog. We hebben nieuwe producten gelanceerd, zoals bijvoorbeeld de borduursoftware Toolbox en de upgrade voor de B 880 en B 790, er werden door onze auteurs dagelijks nieuwe berichten over naaien, quilten en borduren gepubliceerd, we hadden een quilt-along (het Crazy Colors Mystery project waaraan creatievelingen in Nederland en België, maar ook in Zweden, Canada, V.S., etc. hebben deelgenomen), we hadden berichten over het Accessoire van de Maand, een borduuralfabet om te verzamelen… Kortom, we hadden ontzettend veel projecten, ideeën, tips en informatie op de blog waardoor onze lezeressen en lezers dagelijks geïnspireerd werden.

Bovendien hebben we de blognieuwsbrief aangekondigd, die vanaf volgend jaar verstuurd gaat worden. Heb je je overigens aangemeld voor de blognieuwsbrief? Zo niet, dan kun je je hier aanmelden (Wel doen, tot 31 december doe je nog mee met de grote verloting met een BERNINA 215 als hoofdprijs!)

Hartelijk dank dus, dat jullie aan dit jaar vol belevenissen hebben deelgenomen, met lezen, reacties schrijven, foto’s uploaden, Facebook likes, etc. En bij deze ook nogmaals een hartelijk dankjewel aan alle auteurs die ervoor zorgen, dat de blog steeds weer met interessante content wordt aangevuld!

We hopen natuurlijk, dat jullie de blog ook volgend jaar weer bezoeken. 2018 wordt namelijk een bijzonder jaar. Vanaf januari vieren we het 125-jarig jubileum van onze firma en daarom zullen er volgend jaar een hele reeks “gouden” projecten bij ons te vinden zijn… Maar hierover volgend jaar meer. En nu terug naar de adventskalender.

Verloting cadeaubox t.w.v. € 100,-

Dit bericht is eigenlijk het 24e deurtje van onze adventskalender en dus ook het laatste deurtje.

De adventskalender van dit jaar had als motto “Feestelijk tafelen”. En daar hoort eigenlijk ook een project in de vorm van eetbare producten bij. Vandaar dat we de cadeaubox met specialiteiten uit het land van oorsprong van BERNINA hebben samengesteld. In de luxe cadeaubox met BERNINA logo zitten allemaal lekkernijen uit Zwitserland:

Zo kun je aan de verloting deelnemen:

Wil je graag deze cadeaubox winnen? Schrijf dan hieronder een reactie, dat je graag aan de verloting wilt deelnemen. Schrijf er ook bij, waarom jij deze cadeaubox hebt verdiend. Je kunt uiterlijk tot en met 2 januari 2018 (23:59u) een commentaar schrijven. Op 3 januari 2018 vindt de verloting plaats. Kort daarna zal de cadeaubox worden verstuurd, de gelukkige winnares/winnaar zal haar/zijn kerstcadeau dus iets later dan Kerstmis ontvangen…..

Veel succes!

Deelnamevoorwaarden:

  • Deelnemen kunnen alle personen met woonadres in Nederland of België
  • De winnaar wordt op deze pagina bekendgemaakt. Bij deelname aan de verloting gaat de winnaar hiermee accoord.
  • Indien de winnaar zijn volledige adres niet binnen 5 dagen na bekendmaking doorgeeft, wordt de prijs opnieuw verloot.
  • BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.
  • We behoudenons het recht voor de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

P.S. Het BERNINA team heeft tussen 23 december 2017 en 3 januari 2018 vakantie, mocht je nog een vraag hebben over de adventskalender of de verloting kunnen we hier vanaf 3 januari pas weer op reageren. Hartelijk dank voor jullie begrip.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht