Creatieve berichten over naaien

Het kriebelt…

Het kriebelt en het jeukt, nee hoor ik heb geen allergie, tenminste niet een die zich in de winter laat zien. Wat is het dan wel, vraagt iedereen zich af. Taaadaaaah, ik ben in het zeer trotse bezit van nog een Bernina en wel een Bernette overlock 334DS.

Hoe dat nou kan, nou ik weet het zelf ook nog niet helemaal. Ik ben er nog een beetje van overdonderd zeg maar, haha! Een tijdje geleden zag ik een pagina op Facebook, Naaien met tricot een quiltvriendin van mij vroeg al, Babette naai jij ook? Ik nog van nee, ik quilt alleen, ik ben alleen maar geïnteresseerd in wat ze allemaal maken. Toen liet iemand een jurk zien die ze gemaakt had, ik heb bijna dezelfde en toen dacht ik, dat jurkje kan ik ook wel maken. Maar dan wel ook een goede machine en eens jurkjes in wat leukere kleuren dan grijs of zwart.

Inmiddels ben ik in bezit van een goede machine, genoeg stoffen, want waar ik woon in Italië, is dat niet zo makkelijk dichtbij te vinden. Verder genoeg garen, naalden èn allemaal leuke patronen in o.a. de Inspiration het eigen magazine van Bernina.

Mijn nieuwe overlock Bernette 334DS!!

Voor wie meer uit de Bernette wil halen een mooi maar oud filmpje, Bernina 334DS filmpje Wat goed dat internet ons toch zoveel informatie verschaft!!

Ik weet wel wat ik ga doen in de kerstvakantie, maar wat gaan jullie doen?? Zijn er nog leuke nieuwe projecten waar jullie aan gaan beginnen die je speciaal hebt bewaard voor de kerstvakantie? Deel het bij de opmerkingen.

Dit is het weer voor nu, maar ik ben snel weer terug met een nieuw berichtje, Quilty Greets, BABETTE.

Volg mij ook op::

Quiltstudio  Babette site

Mijn blog
Mijn Nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en soms receptjes en gratis patroontjes.
Bloglovin
Instagram

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam