Creatieve berichten over naaien

Een vriendin voor maar even…

Na een lange radiostilte laat ik weer van mij horen. Vorig jaar was voor mij een ontzettend druk jaar. Mijn jurken verschenen op rode lopers, werden gedragen tijdens internationale finales van Miss verkiezingen en natuurlijk nog het maatwerk voor mijn klanten. Tussendoor nog mijn workshops in het BERNINA Creative Center en de opnames van de Click&Create.
Ik ben weer terug!

Onlangs heb ik mijn BERNINA 830 en 560 te koop gezet. Het begon met mijn 560. Deze had ik aangeschaft als reserve machine en om mee te nemen naar fotoshoots en fashionshows. Echter in de praktijk vergat ik deze beauty mee te nemen of had ik haar niet nodig. Opeens dacht ik… Ik kan ook mijn 830 te koop zetten en van het bedrag wat het oplevert één mooie nieuwe machine kopen. Nu twijfel ik welke mooie dame ik ga kopen als ik mijn 2 vriendinnen verkocht heb. Ik borduur niet heel veel, maar wil het wel kunnen als ik er zin in heb. Ook vind ik de verlengde vrije arm wel heel fijn van de 7 en 8 serie. Stiekem droomt elke naaister van het paradepaardje(de BERNINA 880). Nu heb ik het geluk dat ik tijdelijk een geüpgrade BERNINA 880 mag lenen. Nu kan ik ervaren of dit nu echt mijn droommachine is en of ik wel gebruik maak van alle mooie functies die ze heeft. Zou dit niet het geval zijn is de BERNINA 790 Plus misschien wel een goede optie voor mij.

Eindelijk is ze aangekomen! Mijn hart slaat gelijk een aantal slagen over.
Nu eerst even naar mijn atelier sjouwen en dan lekker uitpakken.

Wat is ze mooi! Ze is net wat knapper dan mijn 830, maar het scheelt niet veel. Dan als een klein kind kijken wat er naast de machine nog allemaal meer in de doos zit. Voetjes, pedaal met kick back functie, kniehevel, bsr voet enz.


Alles zit altijd goed verpakt, maar nu moet ik ook nog opletten, want moet het uiteindelijk ook weer inpakken om terug te sturen naar haar vriendin.

Ik zet deze grand dame op mijn tafel. De inlegplaat van mijn 830 past, dus ik heb een lekkere grote werkruimte.

En kijk eens wat mooi…

Ik ga nu stoppen met schrijven, want ik kan niet wachten om haar te gaan leren kennen.
Snel horen jullie van mijn bevindingen.

Let’s Sew!

Zou jij het leuk vinden om samen met mij jou Perfect Dress te ontwerpen en maken?
Meld je dan aan voor de 
workshop in het BERNINA CREATIVE CENTER.
Dit is de laatste keer dat ik deze ga verzorgen, dus dit is je laatste kans!

Wil je mij ook volgen tijdens het ontwerpen en maken van mijn collectie?
Like dan mijn 
Facebookpagina

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam