Creatieve berichten over naaien

Raglan met een gouden ster

Om in de sfeer van BERNINA’s gouden jaar te blijven, maakte ik nog maar eens een gouden zeefdruk! Dit keer een gouden ster op een trui voor de oudste dochter.

Herken je ook de stof? Die gebruikte ik eerder al voor een heel fijne zomerbroek, een shirt en een babyshirt. De kwaliteit is heerlijk, dus ik ben blij dat ik er een rol van gekocht had… Kopen jullie wel eens een enorme hoeveelheid van één stof voor eigen gebruik?

Het patroon is zelfgetekend, een supersimpel en supersnel raglantruitje. De naden bij de halsboord en bij de raglaninzet stikte ik door met de zigzag, steek 2, van mijn B380. Dat maakt het net wat stoerder.

Hebben jullie interesse in het patroontje? Ik heb het nu in maat 146/152, als jullie het leuk vinden zet ik dat binnenkort hier voor jullie online!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht