Creatieve berichten over naaien

Een nieuw jasje voor mijn BERNINA 330! Helemaal zelf ontworpen!

Zo leuk dit! Er is nu tijdelijk een actie met de BERNINA 3-serie naaimachines. Bij aankoop van een nieuwe machine (tot en met 30 april) kun je een gratis gepersonaliseerde skin bestellen voor je machine! Nu ben ik een trotse bezitster van een BERNINA 330 en het leek me super leuk om hier een nieuwe skin voor te ontwerpen.

Ja, je leest het goed, ook als je al een BERNINA uit de 3 serie hebt, dan kun je evengoed een skin ontwerpen en bestellen 😉

Het was nog niet eens zo gemakkelijk om een mooie foto uit te zoeken voor de nieuwe skin. Maar na een tijdje besloot ik dat deze foto, met mooie vlierbloesems, het zou gaan worden. Ik maakte deze foto een aantal jaren geleden in de tuin van mijn ouderlijk huis. 

Ik vind het nog steeds een super mooie foto. Maar ik wilde qua kleur toch wat anders voor mijn naaimachine. Hoewel ik groen super mooi vind, dacht ik dat roze/paars toch beter in mijn atelier zou passen. Dus met Photoshop heb ik de kleuren wat aangepast, en kwam ik hier op uit:

Vervolgens kon ik het uploaden en zag ik hoe het er uit zou gaan zien op mijn naaimachine…

JA! MOOI! Dat wordt hem!

Ik heb hem dus maar meteen besteld :3 En nu is het wachten! Tot dat de skin hier wordt geleverd… Dan laat ik jullie natuurlijk zien hoe het werkt met het bevestigen, en hoe het er dan uit ziet!

Ga je het ook doen? Eindelijk die BERNINA 3 serie machine aanschaffen (Geloof me, je krijgt hier geen moment spijt van) of een nieuwe skin voor je huidige BERNINA 3 ontwerpen?

 

Moeilijkheidsgraad: Beginners
Tijd om te voltooien: een avond
Benodigde producten:
BERNINA 330
BERNINA 330

Thema's met betrekking tot dit bericht , , , , , , , , , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam