Creatieve berichten over naaien

Mijn BERNINA in een mooi nieuw jasje

Zo leuk! Pas geleden ontwierp ik een nieuwe ‘skin’ voor mijn BERNINA 330 naaimachine.

De skin is nu binnengekomen en ik heb hem natuurlijk meteen gebruikt!

Zo zag hij er uit, vers uit de verpakking. De foto die ik heb gekozen is er een die ik een paar jaren geleden in de tuin heb gemaakt van een mooie bloesem van de Vlierboom. Op de computer heb ik nog wat met de kleuren gespeeld totdat ik tevreden was. En hoe mooi ziet het er nu uit??? Super!

Het is een hele dikke sticker eigenlijk. Maar het is niet zo dat deze je machine beschadigd. De sticker plakt wel maar hij lijmt niet ofzo (ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen :P).

Mijn machine, voordat ik de skin ging op plakken.

Eerst maakte ik de machine goed schoon zodat hij stof en vetvrij was. Hierdoor zal de skin het beste hechten en heb ik er zo lang mogelijk plezier van! Daarna nam ik de stickers een voor een van het vel en bracht ze aan op de machine.

Oh wow, het ziet er zo gaaf uit! De machine krijgt er echt wat meer ‘leven’ door. Ik ben echt heel blij!

En ik voel me momenteel al helemaal als een kind in een snoepwinkel want mijn Boventransportvoet die ik besteld had kwam ook net binnen! Ik heb hem meteen getest en het is echt een super ding! Ik heb nu al spijt dat ik deze niet veel eerder heb gekocht. Maar hierover komen later nog blogberichten 😉

De machine kreeg geen lange pauze hoor 😉 Ook met de nieuwe skin mocht ze al snel weer aan het werk!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam