Creatieve berichten over naaien

Accessoire van de maand

Hallo allemaal,

Alweer een jaar geleden begon ik aan een nieuw avontuur, namelijk werken bij BERNINA. Als BERNINA fan vind ik het een voorrecht om deel te mogen uitmaken van het BERNINA-team.
Een van de leuke dingen van mijn baan is dat ik  alle accessoires en producten van BERNINA kan uitproberen  en kan gebruiken. Voor mij geen auto van zaak maar een BERNINA naaimachine en dat is wat mij betreft veel leuker.

Daarnaast vind ik het erg leuk dat ik veel verschillende mensen ontmoet en hun mag vertellen over de producten van BERNINA. Enkele weken geleden ging ik naar een bijeenkomst voor mensen die werken in modebranche.
Ik geniet altijd onwijs van dit soort dagen want ik spreek dan veel mensen die mijn passie voor het werken met de naaimachine begrijpen. Tijdens deze bijeenkomst kwam ook het onderwerp “naaivoetjes’ voorbij.  Het leuke was om te horen dat iedereen zo zijn favoriete naaivoetjes had afhankelijk van de soort projecten die ze maken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo heel netjes ben als ik aan het werk ben. Tijdens het naaien wissel ik regelmatig van naaivoetjes en inplaats van ze terug te hangen in mijn speciale accessoire kastje leg ik ze achter mijn naaimachine.  Aan het einde van een project ruim ik altijd mijn werkkamer op en worden alle voetjes weer netjes opgeborgen.

Hierboven een foto van een aantal voetjes die ik heb gebruikt voor mijn laatste project. De voetjes die ik voor mijn laatste project heb gebruikt: rolzoomvoetje # 63. Een ideaal voetje voor het maken van rolzoom. Blindzoomvoetje # 5, naast een mooie blinde zoom kan je dit voetje ook goed gebruiken voor het smal doorstikken en het ritsvoet # 35 voor het inzetten van een blinde rits.
Wat mij betreft kan je niet te veel naaivoetjes hebben 🙂 En ook deze maand hebben we weer een leuke aanbieding voor het accessoire van de maand namelijk het Boventransportvoetje # 50.

Mocht je ook vinden dat je nooit te veel voetjes kunt hebben en mocht je dit handige voetje nog niet hebben dan kan je deze nu aanschaffen met 15% korting bij de BERNINA dealer. Op www.bernina.com vindt je een overzicht van alle dealers.

Tot volgende maand,

groetjes

Monique

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam