Creatieve berichten over naaien

Bye Bye tijdelijke vriendin Hallo nieuwe vriendin

Gemixte gevoelens. Het is tijd dat ik afscheid ga nemen van mijn tijdelijke vriendin. Wat was ze een topper. Wat begon als een leuke ontdekkingsreis eindigt in een nieuwe BERNINA. Vandaag heb ik de Gouden BERNINA 880 plus gekocht. Als eerste in Nederland heb ik haar in ontvangst mogen nemen. Ik ben zo blij met mijn nieuwe vriendin. Al even was ik de 880 plus aan het ontdekken en was eigenlijk al heel snel verkocht. Toen ik hoorde dat er een limited edition kwam moest ik deze natuurlijk hebben. Nu gaat mijn kennismaking met mijn nieuwe vriendin van start. Daar ga ik jullie verder niet mee lastig vallen. Eerst maar is afscheid nemen van mijn tijdelijke vriendin.

Bye bye beauty, Welkom Goldy

Let’s Sew!

Wil je mij ook volgen tijdens het ontwerpen en maken van mijn collectie?
Like dan mijn Facebookpagina!

 

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam