Creatieve berichten over naaien

Laat je project in de Community zien en win!

De zomer gaat beginnen. Het wordt lekker weer, iedereen gaat naar buiten en het is daarnaast weer tijd om mooie, creatieve creaties te maken.

Die creativiteit willen we belonen! Alle creatieve projecten die in april in de Community op de BERNINA blog worden gepost maken kans op een verrassingspakket van BERNINA!

Iedereen kan meedoen (beginners/gevorderden/creatievelingen die naaien, quilten of borduren) met allerlei soorten projecten (kleding, woonaccessoires, creatieve cadeaus, etc.).

Wees creatief en laat ons zien wat je in de  maand april hebt gemaakt. Wij zijn altijd reuzebenieuwd naar creatieve projecten. En we hopen dat jullie je creaties met onze community willen delen! 

Veel succes iedereen!

P.S. Het project dat je bovenaan dit bericht ziet, is uit inspiration #73. Het creatieve tijdschrift van BERNINA is verkrijgbaar bij diverse BERNINA dealers en via onze website.

Deelnamevoorwaarden

 1. Deelnemen kunnen alle personen met woonadres in Nederland of België.
 2. Post jouw creatieve project tussen 1 en 30 april 2019 in de Community van de BERNINA blog.
 3. Alle projecten die tussen 1 en 30 april 2019 worden gepost doen mee aan deze verloting.
 4. De winnares/winnaar wordt op de BERNINA blog bekendgemaakt. Bij deelname aan de verloting gaat de winnaar hiermee accoord.
 5. Op 2 mei 2019 vindt de verloting plaats, wij nemen daarna persoonlijk contact op met de winnares of winnaar. Indien de winnares/winnaar haar/zijn volledige adres niet binnen 7 dagen na bekendmaking doorgeeft, wordt de prijs opnieuw verloot.
 6. BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.
 7. Medewerkers van BERNINA zijn van deelname uitgesloten.
 8. We behouden ons het recht voor de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Zo post je een project in de Community

 • Je kunt direct naar de Community gaan door op de link te klikken, óf je gaat naar de BERNINA Blog. Daar kun je inloggen, als je al aangemeld/geregistreerd bent. Ben je dat nog niet? Ga je dan eerst aanmelden/registreren – dit is noodzakelijk om foto’s in de Community te kunnen plaatsen.registreren
 • Klik op ‘Registeren‘, bovenaan rechts bij de BERNINA Blog. Vul daar je gegevens in en bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord. Denk er wel aan dat een gebruikersnaam geen hoofdletters, bijzondere karakters of spaties mag bevatten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor “donnaleeuwen”*, maar niet voor “Donna Leeuwen”.
 • Je kunt het vakje voor ‘Herinneren‘ aanvinken, zodat je bij ieder bezoek al ingelogd bent. Klik na het registreren op ‘Inloggen‘.

uwprofiel

 
 • Na de eerste keer inloggen is het mogelijk om je gegevens in verder in te vullen, maar ook te wijzigen door bv. je naam dan wel als ‘Donna Leeuwen’ te zetten, maar de gebruiksnaam moet blijven zoals hij is. Ook je e-mail adres is bindend: je kunt dit niet meer wijzigen als je eenmaal een e-mail adres bij je gegevens hebt ingevuld.
 • Nadat je de aanmelding/registratie voltooid hebt, krijg je een automatische e-mail op het door jou aangegeven e-mail adres. In deze mail staat een LINK, waar je op moet klikken, om je aanmelding te bevestigen. Pas als je op die link geklikt hebt, wordt de aanmelding daadwerkelijk bevestigd. Mocht je de e-mail niet direct zien, kijk dan in je Spam-box: wellicht is hij daar terecht gekomen.
  Het komt af en toe voor dat een e-mail door je Provider of door je Firewall tegengehouden wordt: in dat geval kun je onder dit Blog Bericht in ‘Commentaar’ een bericht achterlaten – daarvoor hoef je niet aangemeld/geregistreerd te zijn, alleen moet je dan wel aanvinken, dat je ‘graag als gast wilt schrijven’.

Hoe zet je je foto’s voor de verloting in de Community?

profielinzicht

 • Nadat je ingelogd bent, kun je al je foto’s in de Community zetten: dit is het deel van de BERNINA Blog waar je je eigen foto’s en teksten erbij kunt plaatsen, maar ook die van anderen kunt bekijken. Je eigen foto’s voor het eerst plaatsen doe je door bij je profiel te klikken op ‘Nieuw project aanmaken‘.

 

 
 • Je ziet een pagina met ‘Individueel project maken‘ verschijnen, waar je de projectdetails in kunt vullen.
  Vul een korte beschrijving in van je werk. Je kunt kunt bovendien tags (zoekwoorden) toevoegen. Bij UPLOAD kun je je foto’s toevoegen.
 • Een andere manier om naar de COMMUNITY van de BERNINA Blog te gaan is, om linksboven – naast ‘BERNINA, made to create’ te klikken op het icoontje met de drie horizontale streepjes. Een menu wordt geopend, waarbij je helemaal onderaan kunt klikken op ‘Community’, of deze link te gebruiken: http:/blog.bernina.com/nl/section/community .

nieuwproject

 
 • Daar klik je op ‘Nieuw project’, en vult alles in.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam