Creatieve berichten over naaien

In de kijker: Danielle Haesendonckx – Demonstratrice

Elke maand komt er een leuk project op de BERNINA blog te staan, gemaakt met het accessoire van de maand om jullie te inspireren. We willen jullie graag voorstellen aan de personen achter deze projecten. Vandaag is dit onze demonstratrice Danielle. Danielle maakte deze maand met de ritsvoet met glijzool #54 een leuk opbergtasje van plastic met een rits

Dit ben ik

Hallo iedereen,

Ik ben Danielle Haesendonckx, een 51-jarige Belgische demonstratrice. Het naaien heb ik als kind van mijn moeder meegekregen. In mijn kindertijd werkte zij in een winkel waar ze naaimachines verkochten. Daardoor had ze de middelen om voor elk kind (4) een naaimachine te kopen. Ik kan mij nog goed herinneren hoe wij in de vakantie allemaal onze naaimachine opstelden. Van kleine projectjes ging het naar grotere projectjes en werden we zelfstandiger.

Na jaren geen tijd meer te hebben gehad om te naaien, heb ik 7 jaar geleden mijn naaimachine terug bovengehaald. Het lukte mij niet om mijn kledij te laten passen, dus heb ik toen besloten om lessen te gaan volgen. Door het volgen van de lessen heb ik heel veel technieken geleerd om alles perfect te kunnen laten passen, afwerkingen mooier te maken en geleerd hoe je patronen kan aanpassen. Ik volg nu nog steeds 2 dagen in de week lessen! Tijdens de lessen heb ik al veel mooie kleding stukken gemaakt. Mijn mooiste creaties zijn:

Terugtransportvoetje #1D, met boventransport is super om deficile stof te stikken.

Mijn opstart bij BERNINA

Ik ben nog maar vanaf januari 2020 als demonstratrice in dienst bij BERNINA en heb nog maar 1 demo meegelopen. Spijtig, want ik had er echt zin in!

Tijdens de lessen heb ik voor de eerste keer met een BERNINA gewerkt en ik was meteen verkocht! Ik heb toen een overlock L 460 gekocht. ? Momenteel beschik ik ook over een BERNINA 590.
Ik heb kunnen ondervinden hoe geweldig het is om met een BERNINA te naaien, hoe handig de kniehevel is en de verschillende voetjes. Momenteel is blindzoomvoetje #5 mijn favoriete en terugtransportvoet #1D met boventransport voor lingerie. Daarnaast heb ik voor het project met het accessoire van de maand mei een tasje gemaakt met ritsvoet met glijzool # 54 en ik was verbaasd hoe vlot het voetje over het plastic gleed. Er zullen met de tijd vast nog favoriete voetjes bijkomen!

Mijn creativiteit gebruik ik graag!

Ik ben graag creatief bezig, dus de borduurmodule is echt een meerwaarde voor mijn werkstukken. Ik werk ook graag met overschotjes, om zelf dingen te creëren, zoals een sporttas, klein rugzakje, of een lattenzak! Hiermee kan ik mijn latten veilig mee naar school nemen.

Mijn doelstelling bij BERNINA als demonstratrice is om heel veel te leren en daarna mijn kennis door te geven en nog creatiever te worden! Door mijn man kan kan ik dit allemaal combineren met mijn andere job. Hij steunt mij door dik en dun. Ik heb hem ook al achter het naaimachine gezet. Is gewoon geweldig! Vorig jaar zijn we getrouwd en natuurlijk heb ik mijn jurk zelf gemaakt.

Mijn andere passie samen met mijn man is dansen: stijldansen en salsa. Salsa voor ons plezier en stijldansen op wedstrijdniveau. Nog beginnend, maar mijn droom is om mijn eigen ballroomjurk te ontwerpen en te naaien, samen met mijn BERNINA naaimachine!

Nog veel naaiplezier voor iedereen!

Groetjes, Danielle

Benodigde producten:
BERNINA 590
BERNINA 590
BERNINA L 460
BERNINA L 460
BERNINA L 450
BERNINA L 450
Terugtransportvoet #1
Terugtransportvoet #1
Blindzoomvoet #5
Blindzoomvoet #5
Ritsvoet met glijzool #54
Ritsvoet met glijzool #54

Thema's met betrekking tot dit bericht , , , , , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam