Creatieve berichten over quilten

Sugaridoo BERNINA Quilt Along – Half way Giveaway

De winnaars van de Sugaridoo BERNINA Quilt Along – half way giveaways zijn bekend!!

Dank jullie wel allemaal voor het meedoen met de Sugaridoo BERNINA QAL en dat jullie foto’s op Instagram en in de community van de blog hebben laten zien. Het is zo ontzettend leuk om met zo’n grote groep quilters van over de hele wereld samen aan dit project te werken. We zijn nu halverwege, dus het was tijd voor de beloofde giveaway, d.w.z. de tussenverloting van drie Fat Quarter Bundles met stoffen uit het Sugaridoo atelier.  

Meer dan 3’500 foto’s zijn tot nu to met de hashtag #SugaridooBerninaQAL op Instagram verschenen en op de meeste foto’s waren de eerste zes rijen te zien en deden daarom mee met de verloting. Ook in de Community van de blog waren diverse foto’s te zien. Hier kun je nog een kijkje nemen. Leuk hè om te zien wat er allemaal al is ontstaan en ik verheug me nu al om te zien wat er aan het einde van de quilt along te zien is. Want we gaan binnenkort weer verder!

Uit alle inzendingen die in de Community van de Nederlandse, Engelse en Duitse blog en op Instagram werden geplaatst, zijn drie willekeurige winnaars getrokken. 

En de winnaars zijn:

@la_can.n.ella op Instagram

@rochanajalan op Instagram

Donna van de Engelse blog

Gefeliciteerd!! Alle winnaars hebben bericht gehad. Wanneer ik je adres heb ontvangen, stuur ik een mooie fat quarter bundel jouw kant op.

Ik wens iedereen die meedoet alvast veel plezier met de volgende zes rijen! Blijf creatief bezig en verheug je alvast op de grote eindverloting. Aan het einde van deze quilt along worden drie (!) BERNINA machines verloot!

Groetjes,
Irene

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam