Creatieve berichten over naaien

Sabine Staartjes x BERNINA: Upcycling tafelzeil en confetti

Hoi allemaal!

tafelzeil en confetti

Ik zal mijzelf even voorstellen! Ik ben Sabine Staartjes, Fashion Designer en kom uit Amsterdam. Sinds 2012 heb ik mijn eigen kleding label: Studio Sabine Staartjes. Sinds 2018 heb ik ook mijn eigen winkel in Amsterdam! Bring More Color To Your Life! is de slogan die ik uitd(r)aag.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Check: www.sabinestaartjes.com of volg me op instagram @sabinestaartjes

Ik vind het heel belangrijk om nooit onnodig stof te verbruiken. Ik ontwikkel patronen zo dat er zo min mogelijk rest materiaal is. Het restmateriaal gebruik tot elke laatste snipper van de stof in mijn ontwerpen.

Sabine Sewing Sessions x BERNINA

In de video’s die ik hier op het blog laat laat zien staat upcycling en redesign centraal! Zo heb ik in eerdere series van Sabine Sewing Sessions van een joggingbroek tot een korte broek gemaakt en van het rest materiaal een tote bag! Of van een chips zak een etui! Nieuwsgierig? Neem even een kijkje op mijn Instagram!

Mocht je zelf ideeën of vragen willen insturen kan dat natuurlijk altijd! Stuur me even een email naar: [email protected]

Upcycling tafelzeil en confetti!

In de tweede aflevering van Sabine Sewing Sessions x Bernina zie je hoe ik van leftover materialen, waaronder een stuk tafelzeil en confetti, een hele leuke portemonnee maak!

tafelzeil en confetti

 

Ik werk met de BERNINA 480 Special Edition!

Wat heb je nodig voor dit project:

  • glitter deurgordijn of confetti
  • een stuk (liefst oud) tafelzeil of douchgordijn
  • a4 papier of een magazine
  • papierschaar
  • klemmetjes of knijpers
  • schilderstape
  • 2 of 3 betaalpasjes

Check de video om te zien hoe je dit kan maken!

Stuur je me een foto van jouw eindresultaat?

Heb je mijn andere video ook gezien? In deze video laat ik je de nieuwe BERNINA 480 Special Edition zien! Er zit een geweldig design op de Special Edition! Ook laat ik je het boventransportvoetje #50 zien! Kijk je mee naar de video?

Voor meer info check: BERNINA 480 Special Edition!

 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam