Creatieve berichten over naaien

Verloting garenkoffer – Adventskalender 2020 – dit is de winnaar!

Lieve lezers van de blog,

Hopelijk heeft iedereen, ondanks de omstandigheden, ontzettend fijne feestdagen gehad en zijn jullie weer vol frisse energie en met veel creatieve ideeën het nieuwe jaar in gegaan! Namens het BERNINA team wil ik jullie nogmaals een gelukkig, gezond en heel fijn 2021 wensen.

Adventskalender 2020 – Kerst uit het hart

In de adventskalender van 2020 hebben onze bloggers dagelijks creatieve en feestelijke projectjes gedeeld. Het thema van de adventskalender was “Kerst uit het hart”. Alle bloggers hebben dan ook, de 24 dagen in aanloop naar Kerst, projectjes vol lieve kerstwensen uit het hart gedeeld om elke dag van december een feestje te maken. hebben jullie al wat leuke projectjes uit de adventskalender gemaakt? Ondanks dat de feestdagen helaas weer voorbij zijn, bevinden we ons nog steeds in een bijzondere situatie. De projectjes uit de adventskalender kunnen ook nu nog leuk zijn om voor dierbaren te maken en te laten weten dat je aan ze denkt!

Hier vind je alle projecten in één oogopslag.

Naast alle “Kerst uit het hart”-projecten hebben we afgelopen maand nog iets leuks gedaan… Verspreid over de adventskalender hebben we een aantal leuke winacties gedeeld! Alle winnaars hebben hun cadeau inmiddels in ontvangst mogen nemen. Op één na!

We hebben van jullie ontzettend veel leuke ideeën gekregen om jullie ook in 2021 weer de leukste blogs te kunnen bieden. Het is leuk om te lezen wat jullie allemaal hopen te zien in het nieuwe jaar en we gaan ons best doen om aan ieders wens te voldoen! Bedankt voor al jullie reacties! Helaas kan er maar één de winnaar zijn…

En de winnaar is…

Gefeliciteerd Lore vanBriel, jij hebt de Mettler garenkoffer gewonnen! Hopelijk heb je er veel plezier van en kun je in 2021 hiermee veel mooie projecten realiseren!

Garenkoffer Mettler actie

Nogmaals heel erg bedankt aan iedereen voor het meedoen en alle enthousiaste reacties tijdens de adventskalender. Hopelijk blijven jullie ons ook in 2021 weer volgen!  

Groetjes,

Amber

P.S. De hier afgebeelde garenkoffer is een voorbeeld. De koffer die als prijs wordt weggegeven wijkt iets af in garen.

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam