Creatieve berichten over naaien

In de Kijker: Sandrine Stecker

Accessoire van de maand: Spoelhuis voor bobbinwork

Elke maand komt er een leuk project op de BERNINA blog te staan, gemaakt met het accessoire van de maand om jullie te inspireren. We willen jullie graag voorstellen aan de personen achter deze projecten. Vandaag is de beurt aan Sandrine Stecker, onze Sales Manager. Zij maakte gepersonaliseerde wanddecoratie met het Bobbinwork spoelhuis. Dit spoelhuis is het accessoire van de maand maart. Dat betekent dat je dit accessoire dus nog een paar dagen met 15% korting kunt kopen bij jouw Authorized BERNINA Dealer🙂 

Image of Bobbinwork spoelhuis.

Bobbinwork spoelhuis

BERNINA biedt spoelhulzen voor alle grijpersystemen. Hier vind je de spoelhulzen voor de BERNINA grijper.

Meer informatie

In de Kijker

Vorig jaar heeft Sandrine ook een Accessoire van de Maand-project gemaakt. Daarom stelde zij zich ook al eerder voor bij In de Kijker. Ben je benieuwd naar Sandrine’s interview van vorig jaar? Lees die dan hier! Voor de nieuwste In de Kijker-column beantwoordde Sandrine nog enkele naai dilemma’s. 

Naai dilemma’s

Heb je een (naai) tic?

Omdat ik altijd heel geconcentreerd in mijn bubbel ben, kauw ik vaak op mijn tong, hahaha… Voor het vermijden hiervan steek ik een kopnaald tussen mijn tanden. Ik denk dat een kauwgom minder gevaarlijk is, dus ik beloof dat ik in de toekomst kauwgom zal gebruiken! 😉

Ben jij iemand die “even tien minuutjes” naar de stoffenwinkel gaat en met handen vol naar buiten komt, of het tegenovergestelde?

Ik ben helemaal een “even tien minuutjes” persoon. Toen de stoffenspektakels nog in samenwerking waren met Bernina, moest ik wegens mijn job al mijn Belgische dealers gaan bezoeken. Telkens kwam ik naar buiten met tassen vol met stofjes. De jaren daarna liet ik mijn bankkaart in de auto liggen en later zelfs thuis, omdat naar de auto lopen nog steeds veel te gevaarlijk en makkelijk was.

Is je naairuimte een georganiseerde chaos of altijd netjes?

Zonder aarzelen een chaotische organisatie. Ik ben soms bang om aan een project te beginnen, omdat het opruimen me meer tijd kost dan het project zelf.

Grootste tegenslag/modeflater ooit genaaid?

Toen ik begon als autodidact, heb ik mezelf overgegeven aan een sweatshirt voor mijn dochter Lyvia. Ik speelde als een gekke wetenschapper en lette niet op de hals afmetingen (Pietje Precies..? Helemaal niet!). Toen het sweatshirt eenmaal klaar was, heel trots, wilde ik Lyvia’s hoofd door de hals steken… Wat een ramp! Haar hoofd wilde er niet doorheen komen. Dus gaf ik Lyvia de schuld door haar te vertellen dat ze een groot hoofd had… 😧 Ik vind het moeilijk om toe te geven dat ik het mis heb en dat ik alles weer los moet maken. 

Hoeveel naaiprojecten?

Gaat de vraag ook over de projecten die nog in mijn hoofd zitten? Als dat zo is, meer dan de projecten die ik al heb ontwikkeld… Ik zou zeggen: zoveel projecten als we kunnen maken in zeven levens!

Hoeveel ideeën die nooit zijn uitgewerkt?

Bijna net zoveel als de tientallen stoffen tassen op de stoffenmarkt, hahaha… Als ik een stof koop, heb ik altijd een project in gedachten, maar uiteindelijk wordt dat project na een tijdje iets héél anders. Ik denk dat mijn creativiteit geen grenzen kent en dat het in mijn hoofd als botsauto’s verdringt.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam