Creatieve berichten over naaien

Moederdagactie – win een Mettler garenkoffer!

Deze actie is verlopen

Eveline is de winnares van deze actie, heel hartelijk gefeliciteerd en veel plezier met de prachtige garenkoffer van Mettler!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we alle moeders in het zonnetje willen zetten. Moeders zijn echt van onschatbare waarde, en moeders zijn er in veel verschillende varianten. Of het nu je biologische moeder is, je stiefmoeder, pleegmoeder, adoptiemoeder, of gewoon die ene speciale vrouw die altijd voor je klaarstaat met advies en een knuffel. Helaas zijn er ook veel mensen die hun moeder moeten missen. Voor diegenen kan Moederdag een dag van gemis en verdriet zijn, maar ook van mooie herinneringen. Vaak zijn vreugde, dankbaarheid en gemis ook met creatieve projecten verbonden. Wij willen met onze winactie voor Moederdag wat vreugde verspreiden en de mogelijkheid bieden weer nieuwe creatieve projecten te starten. Hiervoor verloten we een prachtige Mettler garenkoffer. Laten we liefde delen, herinneringen koesteren, en dankbaarheid tonen aan alle moeders en moederfiguren die ons leven verrijk(t)en.

Doe mee en maak kans op een fantastische Mettler garenkoffer, met een exclusieve collectie garens ter waarde van maar liefst € 350! Benieuwd hoe je kans maakt? Lees snel verder in onze blog!

Originele cadeautjes voor Haar

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan hebben we hier een paar ideeën voor je. Hoe leuk is dit Chanel style toilettasje, wie wilt dit nou niet? Met dit cadeautje sla je de plank in ieder geval niet mis. Klik hier voor het blogbericht. 

Of wat dacht je van deze E-Reader hoes van Lilian? Ook nog eens met gratis patroon! Klik hier voor het blogbericht.

 

Dit mooie yogakussen, ook met gratis patroon, zal ze absoluut geweldig vinden! Klik hier voor het blogbericht.

 

Moederdagactie – win een Mettler garenkoffer! 

Hoe kan jij nou kans maken op deze prijs? Je mag iets raden, namelijk hoeveel BERNINA naaisetjes denk jij dat er in deze doos zitten? Waag een gokje en wie weet win jij een prachtige garenkoffer van Mettler. Wie het exacte aantal heeft of er het dichtst bij zit, wint. Als er meerdere goede antwoorden zijn, wint degene die als eerste (datum/tijd) het goede antwoord heeft gegeven. Iedereen die in de Benelux woont, kan meedoen door te reageren onder de video op Instagram of Facebook. Reageren kan t/m dinsdag 14 mei. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven.

Als je wilt, mag je bij je antwoord ook vermelden wie je met de garenkoffer blij wilt maken en waarom. Of misschien houd je de garenkoffer zelf en ga je met de inhoud iets moois voor een dierbaar iemand maken?

Actievoorwaarden

Aan de verloting nemen alle personen deel, die hun antwoord hebben ingediend voor uiterlijk 14 mei 2024, 23:59u. onder de social media post op Facebook. Wanneer je geen gebruikt maakt van Facebook kan je ook deelnemen door een reactie te plaatsen onder dit blogbericht.

Deelnemen aan de verloting kunnen alle personen woonachtig in Nederland, België en Luxemburg. Medewerkers van BERNINA en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten. 

De trekking van de winnaar/winnares vindt plaats op 15 mei 2024.  De winnaars worden daarna binnen vijf dagen via e-mail geïnformeerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen of een vertraagde ontvangst van het bericht via e-mail.

Indien de winnaar om bepaalde redenen niet in staat is of niet bevoegd is om de prijs in ontvangst te nemen, kunnen we niet garanderen, dat een alternatieve prijs of vervanging kan worden aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en het recht op de prijs kan niet worden overgedragen.

Als we op het e-mail bericht over de prijs niet binnen zeven dagen antwoord ontvangen, vervalt de prijs. Indien binnen zeven dagen geen reactie wordt ontvangen, wordt per omgaande een nieuwe winnaar getrokken.

De prijs wordt aan de winnaar toegestuurd. Opdat de prijzen naar het juiste adres kunnen worden gestuurd, dient de winnaar ervoor te zorgen, dat zij/hij de adresgegevens correct doorgeeft. Indien dit niet het geval is, kan de prijs niet worden overhandigd en zal per omgaande een nieuwe winnaar worden getrokken.

We behouden ons het recht voor, de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

105 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam