Creatieve berichten over naaien

Accessoire van de maand juni: Randgeleider in schacht rechts & links (Overlocker)

Deze maand is de randgeleider in de schacht rechts & links voor de overlocker met een marktadviesprijs van € 23,50 (als set) en € 14,50 (randgeleider links) het accessoire van de maand! Dat betekent dat je deze accessoires in juni met 20% korting kunt kopen bij jouw BERNINA dealer!

Rechter/linker naadgeleider in schacht, voor fraaie zomen op een gelijkmatige afstand.

  • Links voor overlock, cover-, ketting- en combosteken
  • Rechts voor cover- en kettingsteken
  • Bevestigd in de schacht om boven op de stof te geleiden

Rechter naadgeleider in schacht.

De rechter naadgeleider in de schacht wordt gebruikt voor cover- en kettingsteken om zomen te maken die parallel lopen aan lijnen, bestaande zomen of de rand van de stof aan de rechterkant van de naaivoet.1) De set bevat zowel de rechter als de linker naadgeleider.

Linker naadgeleider in schacht.

De linker naadgeleider in de schacht kan worden gebruikt voor de overlock, combo, coversteek en kettingsteek. Deze wordt gebruikt voor het volgen van lijnen of bestaande zomen aan de linkerkant van de naaivoet. Verder wordt deze gebruikt voor het geleiden van stroken stof op een gelijkmatige afstand, bijvoorbeeld voor het naaien van linten.1) De set bevat zowel de rechter als de linker naadgeleider.

Bekijk ook even het informatieve filmpje 🙂

Deze video toont het gebruik van de randgeleider in schacht rechts & links voor BERNINA overlockers, compatibel met de L 8-serie. Met deze verstelbare geleiders kun je eenvoudig parallelle naden naaien bij decoratieve projecten, patchwork en quilten. Creëer met gemak unieke texturen en versieringen voor jouw projecten!

De linker geleider kan worden gebruikt voor overlock-, combinatie-, dek- en kettingsteken en de rechter geleider kan worden gebruikt voor dek- en kettingsteken. Ze worden bevestigd door ze in de rode opening in de naaivoetschacht te schuiven. Lijn gewoon de juiste geleider uit op de gewenste afstand van de naald.

Omdat de geleiders aan de schacht worden bevestigd, zijn ze compatibel met bijna alle naaivoeten. Dit geldt ook voor de bandapparaten #C21 en #C22. Een uitzondering is de verstelbare bandgeleider. De compatibiliteit hangt af van de instellingen van beide accessoires. De XL paspelvoet, die een eigen schacht heeft, is niet compatibel.

 
Creative groetjes,
Diane

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam