Creatieve berichten over naaien

BERNINA sponsort Ronald McDonald huis

Tijdens het BERNINA dealersymposium in Brussel in september dit jaar hebben we een sponsorloop gehouden samen met onze dealers. Om 7 uur ‘s ochtends gingen we van start door de bossen rond het hotel. Met de opbrengst van de sponsorloop kunnen we twee Ronald McDonald huizen blij maken! Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan!

Ronald McDonald huizen zijn logeerhuizen voor ouders van ernstig zieke kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen. En daardoor ook een soort van groot huishouden. En dat betekent dat er bijvoorbeeld ook lakens gerepareerd moeten worden. Daarom zijn de BERNINA machines natuurlijk van harte welkom. Op de foto ziet u Patricia van de Ven van BERNINA Nederland & Belgie, die de machines persoonlijk heeft gebracht en direct een instructie aan vrijwilliger Anki geeft.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam