Creatieve berichten over naaien

feestkleding

De afgelopen tijd ben ik nogal druk geweest met het maken van feestkleding. Het leuke van feestkleding maken vind ik altijd dat ik stoffen kan gebruiken die ik niet voor dagelijks gebruik zou nemen. Zo heb ik voor mijn dochtertje van 5 een feestmantel gemaakt, een wollen stof met pailletten, het modelletje is heel eenvoudig maar door de stof heel feestelijk. Voor mijn zoon van 6 een colbertje,.

Voor mijn dochter van 11 een jurk van kant, ik had voor mezelf ook een satijnen jurk met kant gemaakt en toen mijn dochter die zag wilde ze precies dezelfde, .  Links is de jurk voor mij en rechts dus in maatje 134. Allebei heel eenvoudige modellen. Nu ben ik bezig met een ingewikkeld colbertje voor mezelf te maken, deze zal ik de volgende keer laten zien, voor nu voor iedereen een heel creatief en gelukkig gezond 2014.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam