Creatieve berichten over naaien

Unboxing: BERNINA 740 en L 460

Hallo lieve lezers van de BERNINA blog!

In deze blogpost zien jullie hoe ik mijn nieuwste machines (BERNINA 740 en overlocker 460) van BERNINA unbox, maar eerst… Dit is mijn eerste blogbericht op de blog dus mag ik me even voorstellen? Ik ben Neeltje; mama van twee meisjes, kleuterjuf bij de allerkleinsten, hobbynaaister en al 5 jaar blogster van de blog ‘Smospotten&Snoesjes‘. Net als jullie heb ik de naaimicrobe stevig te pakken. 

Net voor de zomer ging ik op zoek naar een nieuwe naaimachine. De naaivriendinnen uit mijn naaiclubje en ik hadden besloten dat ik na al dat naaien en 5 jaar bloggen recht had op een goede machine :), een BERNINA! Geen idee welke ik moest kiezen, maar toen BERNINA mij vroeg of ik aan de slag wou gaan met de B 740 en L 460 zag ik dat helemaal zitten. Laten we eerlijk zijn, wie zou dat niet zien zitten? 

Unboxing

Het spannendste aan een nieuwe naaimachine is het uitpakken! Ik geef toe, ik ben zowat een klein kind als het gaat over ‘hoe groter de doos hoe beter’. En geluk had ik, want de dozen waren gigantisch! 

Unboxing mijn machines

 

BERNINA 740

We beginnen bij het begin en in mijn geval de grootste doos. 😉 Isabelle en Amber van BERNINA lieten me op kantoor al zien wat me te wachten stond. Een luxe naaimachine van 11kg. De Rolls Royce van de machines. Met een steekplaat van 9mm, een brede aanschuiftafel, jumbo spoelen, een kniehengel, zowat een hele ingewerkte computer met touchscreen en nog zoveel meer…

BERNINA 740

Overlocker 460

Een overlock, een machine om je naden mooi mee af te werken toch? Nee hoor! Toch niet alleen dat. Wist je dat je met de ‘L 460’ 16 verschillende steken kan naaien? Van overlocken, naar rolnaden, naar platte naden, naar picotsteek. Zowel met 4, 3 als 2 draden. Ik heb zoveel bijgeleerd op korte tijd! 

BERNINA overlocker L460

Zie mij stralen met mijn nieuwe machines. Ik kon werkelijk niet stoppen met lachen. Dat kan je trouwens horen op mijn unboxing-filmpjes. Die staan bij mijn hoogtepunten op mijn Instagrampagina

BERNINA 740 en L 460

 

Installeren

Ondertussen staan beide machines al geïnstalleerd in mijn naaikamer. Het was een hele belevenis om al dit nieuws te mogen ontdekken! Er rolden al verschillende kledingstukken van onder mijn naaimachine, zowel voor de kindjes als voor mezelf. Er valt nog heel wat meer te ontdekken en dat ga ik samen met jullie delen. Dit mag dan misschien mijn eerste blogbericht zijn, maar er zullen er nog gaan volgen op de BERNINA blog. Dus als ik iets nieuws ontdek dan hoor je het zeker van mij! 

Naaikamer

Naaikamer

bernina naaikamer

Bedankt om mijn blogbericht te komen lezen! Tot snel op de blog! 

xxx Neeltje 

Benodigde producten:
BERNINA 740
BERNINA 740
BERNINA L 460
BERNINA L 460

Thema's met betrekking tot dit bericht , , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Willy Alers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Neeltje, ik ga je zeker volgen. Zelf ben ik vooral quilter, maar ook naaister. Sinds 2005 verslingerd aan Bernina. Inmiddels heb ik nr. 5, 6 en 7 ; ook de 740 en 460, die jij gaat gebruiken, en een B540 als extra en meeneemmachine voor ons vakantiehuisje. Mijn oude ‘tankjes’ heb ik alleen maar ingeruild omdat ik graag op m’n machines de grote spoelen wil hebben en de draadknipper. ?
  Ik heb maar één Bernina gehad waar ik niet blij mee was; die ingeruild voor de 740, geen seconde spijt. ? Ik wens je heel veel plezier van je machines; ga je volgen.

  • Neeltje de Waele BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

   Dag Willy! Dank je wel voor jouw berichtje 🙂 Wauw, jij hebt al veel ervaring met BERNINA! Die grote spoelen zijn toch superhandig hè 😀 Heel erg bedankt hoor, ik kijk ernaar uit om alles te ontdekken van deze machines! Groetjes Neeltje

 • Jessica Kox BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een verwennerij!

  De L460 hoop ik ook nog eens te bemachtigen, heb nu een “goedkoop” ander merk, maar kan niet wachten met een Bernina te locken.

  Met moederdag een B580 gekregen en ontdek nog steeds zoveel nieuws. Ook zo’n fijne machine.

   

  Geniet van het naaien met je Bernina’s. Zij maken het naaien zoveel leuker!

 • Monique Van der Marel BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Super machines. Ik heb ze alle twee en ben vooral blij met de kniehevel. Dat is echt een dik pluspunt bij het maken van Lingerie. Dan heb ik vaak beide handen nodig. Heel erg veel plezier met deze kanjers.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam